Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do projektu

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pomysł odnośnie projektu strony, byłby to blog, najprawdopodobniej wordpress z dołączonym forum dla użytkowników. Blog dotyczyłby gier, wszelkie recenzje, przed premiery, opisy, własne oceny, zniżki na jakieś najpopularniejsze tytuły. Jak myślicie, przyjęłoby się coś takiego? Latałem po necie, ale nie znalazłem takich stron rozbudowanych jakoś poważnie.

Opublikowano

­

Latałem po necie, ale nie znalazłem takich stron rozbudowanych jakoś poważnie.

A przeglądałeś to z włączonym internetem? Jest bardzo dużo takich strony, typu gra*.pl, gry-onlin*.*l i wiele, wiele więcej. Co do pytania, gdybyś w to zainwestował to może i coś by było, ale wątpię, aby w tych czasach ludze potrzebowali więcej takich stron.

Opublikowano

­

Latałem po necie, ale nie znalazłem takich stron rozbudowanych jakoś poważnie.

A przeglądałeś to z włączonym internetem? Jest bardzo dużo takich strony, typu gra*.pl, gry-onlin*.*l i wiele, wiele więcej. Co do pytania, gdybyś w to zainwestował to może i coś by było, ale wątpię, aby w tych czasach ludze potrzebowali więcej takich stron.

Źle ułożyłem zdanie, nie znalazłem wielu takich stron*

Fakt, jest tego trochę i portale są porządnie rozbudowane, ale myślę że coś świeżego, nowego by się przyjęło.

Opublikowano

Ja osobiście nie wprowadzałbym tego projektu w życie bo bez dobrej gotówki w reklamę nie uda Ci się tego rozkręcić.

Nikt nie mówił o braku gotówki. Zapomniałem dodać dość ważnej rzeczy, blog byłby w dwóch językach, polskim i angielskim.

Opublikowano

Ja osobiście nie wprowadzałbym tego projektu w życie bo bez dobrej gotówki w reklamę nie uda Ci się tego rozkręcić.

Nikt nie mówił o braku gotówki. Zapomniałem dodać dość ważnej rzeczy, blog byłby w dwóch językach, polskim i angielskim.

To nadal nic nie zmienia. Jeżeli masz grubą forsę na reklamę to możesz spróbować lecz nie wróżę długiego "życia" strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...