Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy internet w T-Mobile.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam pewien dylemat jeżeli chodzi o tą usługę w owej sieci, tutaj link, jeżeli nie wiecie o czym mówię - http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/documents/doc_00008/D_007_0012216.pdf

Mój cykl rozliczeniowy trwa od 24 do 23 kolejnego miesiąca, czyli aktualnie od 24 lutego do 23 marca. Telefon mam w abonamencie, razem z trzema innymi telefonami. Darmowy Internet aktywowałem chyba 15 marca, po kilku godzinach otrzymałem sms'a, że mogę korzystać z internetu do końca obecnego okresu rozliczeniowego, więc pozostały mi 2 dni. Natknąłem się jednak na punkt 2.7 w regulaminie - Abonent może aktywować usługę maksymalnie dwa razy.

Operator ma tu na myśli, że mogę tą usługę aktywować drugi raz na innym telefonie czy mogę to zrobić na tym samym? Zanim napiszecie, że mogę do nich zadzwonić - zrobię to, ale najpierw niech wypowie się ktoś, kto to wie lub z tego korzysta. 

Opublikowano

Zapewne możesz aktywować ją dwa razy w trakcie trwania promocji, bo to jest oferta promocyjna, a nie stała. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...