Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie wyświetla filmów/zdjęć każdej przeglądarce..

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem z przeglądarką internetem, na kazdej przeglądarce to samo.. Tutaj nawet problem wysłac posta mam bo wyskakuje mi w okienku do napisania posta jakaś reklama której nie da się usunąć ! .. :/ Mam tak już prawie od tygodnia. I zauważyłem, ze jest to na każdym komputerze w moim domu... Na każdej przeglądarce nie da się włączyć jakiegoś filmu z onetu, czy włączyć by obejrzeć jakiś mecz na żywo.. Nie wyświetla się wgl okienko do filmiku czy zdjęć .. Format zrobiłem wczoraj tez nic nie pomógł ..

Tutaj kolejny załącznik na onecie co się dzieje..I tak wszędzie..

post-695838-231092_thumb.png

Opublikowano

Ok zrobiłem i mam te 3 notatniki. Czy podesłać Ci to teraz czy coś sam mam kombinować?

Ja jakimś ekspertem nie jestem od takich zabaw także samemu to nie zdziałam za wiele..

Opublikowano

Zresetuj router do ustawień fabrycznych, zmień standardowe hasło/login na coś innego (standardowo jest admin/admin, user/user lub coś podobnego)

http://wklej.to/g8zKs

zapisz jako fixlist.txt, umieść obok FRST i kliknij FIX/Napraw. Po resatrcie utworzy się fixlog który umieścisz na forum

Rób zgodnie z kolejnością. 

Opublikowano

Nie wiem co jest nie tak ale nawet routera nie mogę zresetować .. Wciskam przycisk do resetu i nic się nie dzieje ...

Opublikowano

w adres przeglądarki wpisz adres odpowiadający za wejście do ustawień routera (standardowo 192.168.1.1) login i hasło będzie pewnie na nalepce na routerze i w ustawieniach szukaj resetu ustawień. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...