Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty w myszce

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można, ale żeby to zrobić trzeba mieć dobrą myszkę i być programistą. Kiedyś gracze płacili za takie oprogramowanie z cheateam może dalej to robią xD. Za darmo nikt Ci takiego czegoś nie zrobili. Ja to progamerzy kupowali to pewnie płacili dużo kasy czytaj KQLY. Zrobienie takiego czegoś nie jest łatwe.

Opublikowano

Można, ale żeby to zrobić trzeba mieć dobrą myszkę i być programistą. Kiedyś gracze płacili za takie oprogramowanie z cheateam może dalej to robią xD. Za darmo nikt Ci takiego czegoś nie zrobili. Ja to progamerzy kupowali to pewnie płacili dużo kasy czytaj KQLY. Zrobienie takiego czegoś nie jest łatwe.

Tylko o ile mi wiadomo KQLY pobierał coś z clouda. 

Opublikowano

ja p******e, przecież on nic nie miał w myszce ziomek...

a cos takiego jak recoil na myszce bloody? Czytalem ze latwo to zrobic ale nie wiem bo sie nie znam :D

tu jakiś poradnik https://www.youtube.com/watch?v=5tLb3uZ_i54

Opublikowano

W bloody bodajże za 30 zł ( nie wiem dokładnie ile ) można odblokować 4-core czy jakoś tak, można dzięki temu ustawiać żeby kontrolowało rozrzuty z broni itd. :p

Opublikowano

W bloody bodajże za 30 zł ( nie wiem dokładnie ile ) można odblokować 4-core czy jakoś tak, można dzięki temu ustawiać żeby kontrolowało rozrzuty z broni itd. :p

Albo pobrać cracka

Opublikowano

Tylko o ile mi wiadomo KQLY pobierał coś z clouda. 

z luki w workshopie...

Zwróć się do jakiegoś programisty, z czego pamiętam to z pendriva wsuwało się do myszki oprogramowanie ;P

Opublikowano

Ta gra naprawde schodzi juz na psy.

Cheaty do myszki, moze jeszcze wh do monitora, a w klawiaturze cheaty na bh...

Idz lepiej pocwicz, jak mnie to w*****a ...

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

KQLY prawdopodobnie posiadał mapę z warsztatu z soft aimem itp...

Opublikowano

KQLY miał najpierw cheaty w sprzęcie, potem jak zakazali i sprawdzali pobierał cheaty z workshopa. Ba, nawet kiedyś widziałem profil na steam gościa który mu te cheaty pisał. Co do tematu - można takie coś wgrać tyle, że myszka musi mieć odpowiednio wielką pamięć wewnętrzną to raz, a dwa cheat musi mieć jakiś autorun + silentrunning coby nie wyskoczyło ci okienko "WITAMY W CHEACIE WYBIERZ OPCJE AIM [ ]   WH [ ]    TRIGGER [ ]" xD

Opublikowano

Ta gra naprawde schodzi juz na psy.

Cheaty do myszki, moze jeszcze wh do monitora, a w klawiaturze cheaty na bh...

Idz lepiej pocwicz, jak mnie to w*****a ...

Myślałem, że wiedziałeś na jakim forum zakładasz konto (tematyka) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...