Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę kupić?

HeaDamage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JEŚLI ZŁY DZIAŁ PROSZĘ O PRZENIESIENIE !!!! Z góry dzięki ;)

Witajcie, tak jak w temacie, zaczynam zbierać stare, ale dobre gry (nie aż tak stare :D). Mój dylemat to czy kupić:

- Sleeping Dogs (edycja specjalna z 3 dodatkami)

- Batman: Arkham City (zawiera 1 dodatek- CatWoman BundlePack)

- Just Cause 2 (zawiera wszystkie dodatki)

Jest właśnie promocja na te gry i nie wiem którą kupić.

Promocja trwa do 06.04.2016

Opublikowano

Sam grałem w sleeping dogs i grało mi się dobrze. Batman również jest świetny.Polecam Ci pierwszy i drugi tytuł.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ja bym brała Sleeping dogs ;)

Co do batmana to nei moje klimaty więc zależy co lubisz, ale jc2 odradzam stanowczo :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Wiecie, najlepiej kupić wszystkie, ale mogę kupić jedną. Pod względem funkcji i opcjach zabawy (nie chce gry na 1 raz). Ja myślałem o Just Cause 2, ale może ktoś jest bardziej zapawiony w tych grach.

Budowniczy
Opublikowano

To zależy także od tego jaki typ gier lubisz.. Ja na twoim miejscu brałbym Sleeping Dogs z tego względu, że jest otwarty świat, mnóstwo ulicznych walk i możliwość jeżdżenia pojazdami. Osobiście grałem w Just Cause'a 2 i powiem ci, że gra jest godna zagrania. Duża ilość zadań do wykonania i wielka wyspa, na której toczy się rozgrywka może zaciągnąć ciebie na długi czas.

Opublikowano

Stanowczo batman, chyba ze grales juz w jakiegos, bo sa dosc podobne, wtedy polecam spiace psy, bardzo fajna giera, ktos powie, ze drugie GTA, a gdzie tam, moze sa podobienstwa, ale zwlaszcza jak masz pada to swietnie sie klepie, nie uzywa sie tak duzo broni palnej, co jest fajnie serio. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jakie wole, właśnie podałem gry, które naprawdę mi się podobają, otwarty świat, ciekawe możliwości, wy daliście mi trochę do myślenia, więc albo sleeping dogs, albo just cause 2. Moglibyście podać zalety i wady tych gier na konsole PlayStation 3 ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego kolegom powyżej aż tak nie podobał się Just Cause 2.

Osobiście nie grałem w pełną wersję ale demówkę przechodziłem po kilkanaście i mi się bardzo podobało.

A jeżeli jednak zdecydujesz się na Sleeping Dogs no to tylko z padem.

Opublikowano

Jeżeli lubisz komiksy/filmy o batmanie to oczywiście polecam arkham city moim zdaniem jest to najlepsza część arkham. Jeżeli jednak nie interesujesz się przygodami Batmana to kupuj dogsów.

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...