Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Logowanie Na Własnym Serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem zrobiłem serwer na plikach sui. włączam spol wpisuje złe dane i pisze że to konto nie istnieje więc ok wpisuje dobre id ale złe hasło pisze że hasło nieprawidłowe potem wpisuje id i hasło dobre a tu ciągle błąd podczas łączenia się z serwerem może to wina jakiś portów w connect changer nic nie zmieniałem tylko ip wpisałem z .100 i mam takie coś może mi ktoś na to poradzić???

Opublikowano

Witam mam taki problem zrobiłem serwer na plikach sui. włączam spol wpisuje złe dane i pisze że to konto nie istnieje więc ok wpisuje dobre id ale złe hasło pisze że hasło nieprawidłowe potem wpisuje id i hasło dobre a tu ciągle błąd podczas łączenia się z serwerem może to wina jakiś portów w connect changer nic nie zmieniałem tylko ip wpisałem z .100 i mam takie coś może mi ktoś na to poradzić???

Jeśli robisz konto w Navi to trzeba haslo 12345. tzn. @54002 czy coś takiego to haslo trzeba skopiowac i zatwierdzic....

Mi działa z końcówką normalną .... weź na normalną końcówką

Opublikowano

ej to może mi ktoś podać zakodowane hasło jakie trzeba wkleić do bazy danych bo mi na insidepro.com takie coś pisze i pisze w grze że złe hasło : *00A51F3F48415C7D4E8908980D443C29C69B60C9