Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta League Of Legends

arti099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Dzisiaj mojemu bratu skradziono konto w Lolu , EUNE Serwer

130 postaci

skinow na wartosc 350zł 

Brąz 3 tylko 

Wyglądało to tak : chciał wymienic sie z kims kontem za psc 200zł , dał login,haslo , zmienil email na goscia , gosc zmienił hasło i go zablokował na fejsie , jest tylko rozmowa na fejsie

czy można jakoś ukarać złodziejaszka ? Skoro moj mądry braciszek pierwszy mu wszystko podał ?

Są szanse jakies? Policja czy cos z tych rzeczy , czy potraktują to jako prezent od mojego brata skoro sam mu wszystko podał?

Poprzez Adres IP goscia czy cos? Chociaż pewnie juz sobie zmienił IP

Nowicjusz
Opublikowano

Powyzej 300 jest chyba kara, ale i tak zalosna.

Skamer dostal prezent na swieta.

Najlepiej poprostu sie dowiedziec gdzie to szambo mieszka i go doje bac.

Opublikowano

Siemka

130 postaci

skinow na wartosc 350zł 

Brąz 3 tylko 

Wyglądało to tak : chciał wymienic sie z kims kontem za psc 200zł , dał login,haslo , zmienil email na goscia , gosc zmienił hasło i go zablokował na fejsie , jest tylko rozmowa na fejsie

czy można jakoś ukarać złodziejaszka ? Skoro moj mądry braciszek pierwszy mu wszystko podał ?

Są szanse jakies? Policja czy cos z tych rzeczy , czy potraktują to jako prezent od mojego brata skoro sam mu wszystko podał?

Po pierwsze niech pisze do supportu raz mi tak ukradli odzyskałem jak się nie uda to na policje idź i normalnie to jest traktowane jako kradzież 

Opublikowano

Pisz do supportu a odbiorą mu konto.Oczywiście będzie trzeba udowodnić że jest brata więc brat będzie musiał podać między innymi: Pierwsze postacie kupione na koncie,pierwsze skiny,Czasami wymagają też adresu zamieszkania bo sprawdzają z jakiego adresu ip grasz,

itp.

Specjalista
Opublikowano

Jest tylko problem, że wymiana kontami jest zabroniona, więc marne szanse na odzyskanie, większe są na zdobycie bana, ale to chyba już zależy od serduszka supporta, który dostanie twoją/brata "prośbę". 

W Polsce i tak "prawdziwa kradzież", niby zaczyna się od 400zł.

Opublikowano

Niech twoj brat nie pisze ze chcial sprzedac konto, tylko ze ktos go hacknal. Niech poda haslo, najlepiej jeszcze wczesniejsze haslo jak zmeinial kiedys, stary email, ip i na pewno odzyska

Opublikowano

PISZ DO SUPORTU, ŻE ZAPOMNIALES SIE WYLOGOWAC ZE STAREGO E-MAIAL I CI UKRADLI KONTO NAPISZ STARE HASLO E-MAIAL I COS TAM JESZCZE POWOEDZENIA

Opublikowano

Pisz do supportu. Mi w grudniu sie włamali i maila nawet zmienili (niewiem jak) podałem informacje i zmienili mi na starego maila i oddali konto.

Opublikowano

Siemka

130 postaci

skinow na wartosc 350zł 

Brąz 3 tylko 

Na policje chcesz go podac? Strata czasu, co najwyzej to cie wysmieja, a i tak musialbys z mama isc, a chyba nie chcesz jej w to mieszac?

Pisz do supportu, ze ktos ci sie wlamal na maila, bo handlowanie kontami jest nielegalne

­

Opublikowano

Pisz do supportu ze Ci ukradli konto. Jezeli potrafisz myslec to jest to kwestia okolo 2 dni

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...