Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do kary czasowej na czat w lol`u. Kiedyś dostałem już taką kare na 11 meczy, dzisiaj dostałem na 24. Moje pytanie jest takie:

-Jeżeli bym dostawał cięgle te kary to kiedy dostane bana permanentnego? Chodzi mi o to czy jest jakiś zakres że np pierwszy ban na 11, drugi na 24 np trzeci na 50 i czwarty już permanentny. Czy może jest to losowe i zależy od Riotu?

-Kolejny moje pytanie jest takie czy można "odpracować" te gry z banem grając na botach (razem przeciw SI)

Opublikowano

Wydaje mi sie losowe. Ja nigdy nie mając kar, dostałem ograniczenie czatu na 75 gier za 1 razem.

serio? :O OK dzięki to już mi dużo pomogło bo teraz wiem że w każdej chwili mogę dostać perma, a to już nie będzie takie fajne.

A czy to prawda że gracze zbanowni tak ja ja czy kolega wyżej (które kiedykolwiek dostały taką kare) już nigdy nie będą miały nagród sezonowych, takich jak skorki czy ramki w ekranach ładowania?

Opublikowano

Dostałem za 1 razem na 10 gier.
Za drugim razem na 25.

Za trzecim dostałem bana na (Nie chat) Lola, na 14 dni. Nie polecam flamić :D

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Wydaje mi sie losowe. Ja nigdy nie mając kar, dostałem ograniczenie czatu na 75 gier za 1 razem.

serio? :O OK dzięki to już mi dużo pomogło bo teraz wiem że w każdej chwili mogę dostać perma, a to już nie będzie takie fajne.

A czy to prawda że gracze zbanowni tak ja ja czy kolega wyżej (które kiedykolwiek dostały taką kare) już nigdy nie będą miały nagród sezonowych, takich jak skorki czy ramki w ekranach ładowania?

W sezonie 6 raczej będziesz miał. W seoznie 5 Riot zrobił tak ze ten kto dostał ograniczenie/bana od sierpnia do końca sezonu to nie dostał nagród. ( Ja na szczęście dostałem w lipcu) Ogólnie jak masz flamić to do czerwca max xD.
Opublikowano

10 Gier

25 Gier

14 Dni Bana

Perm

tak to działa na obecnym patchu.

A ten Perm to na czat czy na całe konto?

I mam jeszcz ejedny pytanie, czy te bany sie jakoś rezetuja po paczach? Że np ja wyjdzie nowy pacz i bede wyzywał i dostane bana to już dostane na 14 dni czy na 10 gier?

Opublikowano

A ten Perm to na czat czy na całe konto?

I mam jeszcz ejedny pytanie, czy te bany sie jakoś rezetuja po paczach? Że np ja wyjdzie nowy pacz i bede wyzywał i dostane bana to już dostane na 14 dni czy na 10 gier?

Nie ma czegoś takiego jak permban na czat. (Tylko na konto)

Chyba resetują, ale nie tak szybko.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...