Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Założenie Serwera Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nazywam się caoshunter22. W tym temacie chciałbym poruszyć temat założenia "idealnego" serwera nopremium jak i premium dla graczy. Ostatnio założyłem serwer easyhc na hostingu "slotex.pl" (nie polecam) i na serwerze no powiedzmy siedziało codziennie 10 graczy lecz pewnego dnia wchodze na serwer i co BOOM! Niestety loguję się patrze spawn zniszczony i na hologramie pisze "Serwer Hacked By (już nie będę pisał tego nicku) i mówie sobie mam już na to wyjeban... no.. lecz teraz postanowiłem założyć znowu serwer lecz nie na tym samym hostingu co wcześniej wymieniłem, więc tak teraz zadam pare pytań dotyczączych tego serwera:

@ Jaki wybrać najlepszy hosting aby nie było włamów?

@ Jakie tryby wybrać? (Będzie na początek lobby i 2 serwery)

@ Szukam sponsora...

@ Szukam jakiś dobrych ludzi do współpracy

@@@ Serwer TS3 już posiadam :) @@@

No i to by było na tyle a i jeszcze jedno możecie pomyśleć nad nazwą BYE ;)

Opublikowano

@ enderchest nie ma tam lagow, inne tez sa dobre, ale ten raczej jest najlepszy

@ ja zagralbym na dobrym easyhc

Q8eOMob.png

Opublikowano

@ Jaki wybrać najlepszy hosting aby nie było włamów?

@ Jakie tryby wybrać? (Będzie na początek lobby i 2 serwery)

@ Szukam sponsora... 

@ Szukam jakiś dobrych ludzi do współpracy

@@@ Serwer TS3 już posiadam  :) @@@

No i to by było na tyle a i jeszcze jedno możecie pomyśleć nad nazwą BYE  ;)

1. Nie włamał Ci się właściciel/pracownik hostingu Slotex.. Jest to TWOJA WINA, konkretniej mówiąc WINA TWOJEJ KONFIGURACJI.

1.1 Tak długo, jak nie narażasz się innym serwerom, tak długo możesz się cieszyć swoim :)

1.2 Błąd polega na tym, że dałeś nie odpowiednie permissie nie odpowiednim osobom ;).

2. Brakuje dobrych serwerów minigames :) Może uśmiechniesz się do mnie i zrobisz AUTORSKIE? :)

2.1 A jak chcesz tak jak reszta, to zrob EasyHC + PVP

3 i 4 Załóż wątek w dziale poszukiwania admiinistracji :)

Like :)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

tak samo jak kolega dwa posty wyżej.

najlepiejszy hosting serwerów to enderhest.

ja bym zagrał na takim porządnym isihac, 100% na bloki diaks, 200% na bloki gold i darmowe sety na spawn.

będziesz miał dużo graczy.

Opublikowano

Czemu doradzacie mu te gowniane slotowce? Kup sobie vpsa na ovh albo dedyka jak nastawiasz sie na wieksza ilosc.. Vps 8gb 50 zl / dedyk 24/32gm kolo 200-300

Opublikowano

Jezeli jesteś zainteresowany współpraca zapraszam na prywatny czat umiem dobrze konfigurować pluginy pisac pluginy i skrypty oraz pisac strony jak mi się nudzi :)

Polecam hosting ovh.pl

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Jezeli jesteś zainteresowany współpraca zapraszam na prywatny czat umiem dobrze konfigurować pluginy pisac pluginy i skrypty oraz pisac strony jak mi się nudzi :)

Polecam hosting ovh.pl

Też polecam ten hosting. Jednak to nic za bardzo nie da jeżeli kolega zakłada hasło np. kacper12345 czy coś w tym stylu na wykupionej maszynie.

Opublikowano

Polecam hosting ovh.pl

Też polecam ten hosting. Jednak to nic za bardzo nie da jeżeli kolega zakłada hasło np. kacper12345 czy coś w tym stylu na wykupionej maszynie.

Wiec dlatego hasła nie daje się łatwego bo nie każdy ma hosting dobre zabezpieczenia trzeba jakies trudne haslo lub trzeba dobrze zabezpieczyć komendy na op'a

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...