Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym sie zapytać jaki wybrać build dla Mastera YI. Obecnie uzywam:

ostrze dorana-buty berserkera-zapał-wampiryczny-tancerz-krwiopijec-ostrze nieskończoności lub czarny tasak

Znajdzie sie coś lepszego? I co to jest AD i AP bo nie wiem :P Gram w lol'a od 3dni :D

Opublikowano

Tak jeszcze zapytam. Na jakiej grasz linii? Pytam dlatego, że Mastera najczęściej się widuję w lesie, powiedziałbym tylko w lesie, natomiast widzę u Ciebie jako pierwszy item doran.

Grasz od 3 dni, doczytałem :3 Master Yi jest full AD championem, polega na szybkim niszczeniu enemy. 

Buty berserkera > Ostrze zniszczonego króla > Ostrze Gniewu Guinsoo > Widmowe ostrze Youmuu > Całun Banshee

Napisałem 5 itemów, ponieważ teraz, gdy grasz na linii możesz zbudować cokolwiek dającego AD, czy to bloodthrister, infinity edge, last whisper (nie pamiętam polskich nazw, wybacz). Kiedyś zobaczysz, że Master jest championem do jungli dlatego będziesz na niego budowal item do lasu, devouer i to będzie wtedy ostatni item do tego buildu lecz budowany jako pierwsze :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Tak jeszcze zapytam. Na jakiej grasz linii? Pytam dlatego, że Mastera najczęściej się widuję w lesie, powiedziałbym tylko w lesie, natomiast widzę u Ciebie jako pierwszy item doran.

Najczęściej chodze na top i czasem jungle zalicze. Jeszcze ucze sie grac to troche kombinuje :P

Grasz od 3 dni, doczytałem :3 Master Yi jest full AD championem, polega na szybkim niszczeniu enemy. 

Buty berserkera > Ostrze zniszczonego króla > Ostrze Gniewu Guinsoo > Widmowe ostrze Youmuu > Całun Banshee

Napisałem 5 itemów, ponieważ teraz, gdy grasz na linii możesz zbudować cokolwiek dającego AD, czy to bloodthrister, infinity edge, last whisper (nie pamiętam polskich nazw, wybacz). Kiedyś zobaczysz, że Master jest championem do jungli dlatego będziesz na niego budowal item do lasu, devouer i to będzie wtedy ostatni item do tego buildu lecz budowany jako pierwsze :)

Dobra, dzieki. Przetestuje ten build i zobacze jak sie sprawdza. Dzieki.

Opublikowano

Najczęściej chodze na top i czasem jungle zalicze. Jeszcze ucze sie grac to troche kombinuje :P

Skoro grasz w LoL'a od 3 dni to zapewne masz mały poziom. Graj na razie na linii, gdy osiągniesz 20 poziom kup runki AD, potem AP i wtedy możesz zacząć chodzić do jungli. Bez runek i masterek to dosyć słaby pomysł by iść do jungli.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...