Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokelife bot

chuck666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, 

właśnie ukończyłem bota do gry przeglądarkowej Pokelife do wyklikiwania PA które przy większej ilości trwa bardzo długo przy 1000 PA dobre pół godziny więc jest to spora oszczędność czasu i klikania.

Funkcje aktualnie wdrożone:
graficzne gui,
wybór miejsca,
zapis danych do logowania w pliku,
łapanie poków w zależności od poziomu (te z niższym lvl nestball wyższy pokeball),

Przyszłe (w trakcie tworzenia)
wyklikiwanie PA w harmonogramie ( co okresloną ilość godzin)
kupowanie rzeczy w sklepie i ich używanie
sprawdzanie i kupowanie rzeczy na targu
kupowanie PZ gdy się pojawią

Jesteś zainteresowany pisz PW lub email [email protected] dostaniesz więcej informacji.

jestem w trakcie tworzenia strony i filmu prezentującego działanie bota.

mogę też wysłać skany antywirusowe bo nie mam się czego bać gdyż bot robi tylko to co powinien.

Opublikowano

1k pa w pół godziny? to już ręcznie idzie dużo szybciej.

Na twoim bocie limity zrobię w jakieś 4h, gdzie ręcznie zrobię to w 1h 30min ...

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem :) mam 800 PA ręcznie robię pół  godziny a tu w kilka min więc jest różnica czy siedzisz pół godziny i jesteś zajęty tylko tym czy włączasz i idziesz/robisz coś innego.

masz link do filmiku tam jest tylko 100 PA ale zobacz jak robi. Poza tym na test dałem dłuższe limity czekania bo musiałem sprawdzać kilka rzeczy więc zobacz czy ty to robisz szybciej :)

https://www.youtube.com/watch?v=3qamSILj6EU

Opublikowano

Powiem tak, prawdopodobnie przez ciebie admin może się o tym dowiedzieć i wprowadzić jakieś zabezpieczenie. Wtedy 80% graczy się wkurzy, że inne boty już nie działają i każdy będzie trzeba przerabiać aktualne.

Dodatkowo oglądając twój film mogę stwierdzić, że twoją wersję bota da się wykryć w logach. 

I jeszcze jedno, źle zrobiłeś nagrywając film, nie przemyślałeś to do końca. Teraz admin/gm jak by to zobaczył mógłby zobaczyć w logach który gracz spotkał dane poki w odpowiedniej kolejności, potem po ip dojśc można do twojego głównego konta i na 100% poleci ban, bo próbujesz czerpać korzyści z tego.

Więc jak robisz bota to albo sam korzystaj tak jak robi to większość, albo dawaj znajomym.

Opublikowano

Powiem tak, prawdopodobnie przez ciebie admin może się o tym dowiedzieć i wprowadzić jakieś zabezpieczenie. Wtedy 80% graczy się wkurzy, że inne boty już nie działają i każdy będzie trzeba przerabiać aktualne.

Dodatkowo oglądając twój film mogę stwierdzić, że twoją wersję bota da się wykryć w logach. 

I jeszcze jedno, źle zrobiłeś nagrywając film, nie przemyślałeś to do końca. Teraz admin/gm jak by to zobaczył mógłby zobaczyć w logach który gracz spotkał dane poki w odpowiedniej kolejności, potem po ip dojśc można do twojego głównego konta i na 100% poleci ban, bo próbujesz czerpać korzyści z tego.

Więc jak robisz bota to albo sam korzystaj tak jak robi to większość, albo dawaj znajomym.

1. Zabezpieczenia na stronach da się obejść poza tym w tej grze nie jest potrzebne, ktoś wchodzi raz na kilka godziny robi swoje i tyle zabezpieczenia były by denerwujące normalnych graczy botom nie przeszkadzają.

2. Powiedz jak da się znaleźć bo znam się trochę na temacie serwerów i aż jestem ciekawy. A może zbanują wszystkich korzystających z Firefoxa ? :) też mogę to obejść.

3. jakbyś zauważył nawet nie ukryłem loginu bo nie ma potrzeby admini nie znajdą mojego konta głównego :) nie wiem czy wiesz co to proxy :)

4. robię bota dla chętnych jeśli nie chcesz to nie musisz się nim interesować.

Edit

trochę skisłem jak przeczytałem "admin/gm jak by to zobaczył mógłby zobaczyć w logach który gracz spotkał dane poki w odpowiedniej kolejności, potem po ip dojśc można do twojego głównego konta " przecież tam jest nazwa użytkownika to po co takie kombinacje :D wystarczy zobaczyć jakie ten user miał IP :D widać że masz pojęcie o czym mówisz :)

btw wiesz co to logi? a ja administruje serwerami i wiem mało tego wiem też że nie da rady znaleźć takiego użytkownika gdyż jak widziałeś wszystko działa w przeglądarce ale co ja ci będę tłumaczył w końcu ty na pewno wiesz lepiej :)

Opublikowano

Dodam ci jeszcze, wyłącz leczenie po każdej walce, bo nikt tak nie robi bo nie ma takiej potrzeby.

Czasy randomowe?

Czemu nie chcesz tu podać ceny?

Nikt ci w ciemno nie kupi, daj im wersję testową.

I jeszcze jedno, większość z topki już ma bota, więc jak chcesz zarobić dodaj jakieś dodatkowe opcje, a nie tylko zbijanie pa.

Opublikowano

Dodam ci jeszcze, wyłącz leczenie po każdej walce, bo nikt tak nie robi bo nie ma takiej potrzeby.

Czasy randomowe?

Czemu nie chcesz tu podać ceny?

Nikt ci w ciemno nie kupi, daj im wersję testową.

I jeszcze jedno, większość z topki już ma bota, więc jak chcesz zarobić dodaj jakieś dodatkowe opcje, a nie tylko zbijanie pa.

1. Spokojnie wszystko idzie zrobić tymczasowo tak musi być. Edit: w sumie teraz jest bardziej losowo ale jeszcze nie to co chcę.

2. Statyczne na co randomowe skoro strona czasami dłużej czasami krócej się ładuje więc element randomowy jest

3. Cena proszę bardzo 15 zł i bot jest twój.  Edit: dla pierwszych 10 osób klucz kosztuje 10 zł.

4. Nikt nie kupuje w ciemno robisz przelew na moje konto i jak coś by nie działało wiesz do kogo pisać. Poza tym masz filmik zrób mi taki bez bota :) a jeśli biorę za niego kasę to raczej musi działać nie jest to duża kwota i co bym zarobił na 2-3 osobach które bym oszukał i później zaczęłyby płakać więcej by nie kupiło a tak działa mam i go dam.

5. Nie wiem czy czytałeś 1szy post tam pisze co jest a co będzie. Bota możesz pobrać nawet teraz ale bez klucza jest on nic nie warty  a ci którzy kupią klucz będą mogli sobie ściągnąć i mieć upgrade

Edit: na mojej stronie jest zakładka Pobierz a w niej generator kluczy i bot.

Polecam też przeczytanie FAQ są tam informacje które ci się przydadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...