Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Przymierzam sie do kupna nowego smartfona i wpadło mi w oko kilka modeli. Xiaomi redmi 2/3, honor 7, p8/lite, ewentualnie jakas xperia z. Ktory telefon bedzie najlepszy i nie bedzie bolał w portfel? A moze inne propozycje? Jesli zly dzial prosze o przeniesienie

Opublikowano

Jest super, jednak przedzial cenowy wydaje mi  sie, ze jest wyzszy niz te pozostale. Z1 tez byla super, naprawde. Mimo, ze miala premiere te 3 lata temu prawie to napewno jest dalej w czolowce.

Swietne wykonanie, szybkosc systemu.

Co do z5-no nie mam minusow-tyle.

Opublikowano

Jednak mam obawy przed kolejną moją Zetką. Moja z1 poszła w drzazgi czego gwarancja nie obejmowala wiec mam pewien uraz do marki Sony

Opublikowano

Huawei P8 to dobry flagowiec, Kirin zapewni ci szybką wydajność, lecz nie tak dobrą jak najnowsze snapdragony.

Zastanowiłbym się nad LG G4. Świetny aparat i parametry, no i plecki ze skóry... Marzenie.

Lub napisz jaki masz budżet prseznaczony na telefon.

#teams4bal

Opublikowano

Podaj nam budżet, możliwe, że znajdziemy coś lepszego. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wybrałabym Xperie z racji przystępnej ceny, dość mocnego taktowania zegara procesora jak i wielu lat dobrej opinii o tej marce.

Opublikowano

jak juz masz nieograniczony budzet a tez niewiadomo ile chcesz wydac to juz lepiej kupic cos nowszego anizeli zetke. w tej cenie powinienes znalesc xiaomi mi5, tegoroczny flagowiec z snapem 820, czestymi aktualizacjami. do 2k powinienes go znalesc jak nie mniej

­

Opublikowano

Określ się jakoś z budżetem, bo równie dobrze możemy wybierać z twoich, szukać do np. 1500 zł (Nexus 5X), a 2k+ to Twoja własna decyzja - wybierasz to co Ci się podoba, bo 90% tych telefonów jest od razu dobrych.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nexus 5x, szybkie i częste aktualizacje zapewnia sam Google, czysty andek to po prostu piękno.

Opublikowano

Xiaomi redmi 3

//Uzasadniaj swoje posty.

//Razeer123

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...