Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android - auto clicker.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest jakas appka na androida (bez roota) aby klikala za mnie w dane miejsce?

A dokladnie internet 1 punkt na stronce.

Nie wiem czy wybralem dobry dzial.

Jak nie to prosze o przeniesienie.

Opublikowano

Albo jesli nie ma zadnego fajnego clickera to moze jest jakis fajny program, gdzie podlacze telefon przez usb i bede mial ekran telefonu (wlasnie z tym wlaczonym internetem na telefonie i ta dana strona gdzie chce klikac). Tak, zeby byl fajnie w okienku? To wtedy auto clickera z poziomu komputera odpale.

Opublikowano

Autoclicker bez roota nie istnieje. Airdroid potrzebuje roota do zdalnego sterowania...

Miracast przesyła tylko obraz i dźwięk...

Czyli bez roota jest to raczej niemożliwe.

#teams4bal

Opublikowano

Jeśli jednak zdecydowałbyś się na roota, to tu jest całkiem fajowski program:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prohiro.macro&hl=pl

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ok, a jak zrobic roota? Mam stary telefon xperia m dlatego wole tam zrobic niz na moim xperia z5

Ok, korzystalem jakis czas z Mobizen, i dzialal spoko. Teraz nagle sie rozlacza, 10 min sobie tam poklika a potem sie rozlaczy. Nie wiem czy to wina telefonu czy programu.

Znacie jeszcze jakies dobre-preferuje przez usb. No i ktore by np. chodzily cala noc.

Opublikowano

Ok, a jak zrobic roota? Mam stary telefon xperia m dlatego wole tam zrobic niz na moim xperia z5

Ok, korzystalem jakis czas z Mobizen, i dzialal spoko. Teraz nagle sie rozlacza, 10 min sobie tam poklika a potem sie rozlaczy. Nie wiem czy to wina telefonu czy programu.

Znacie jeszcze jakies dobre-preferuje przez usb. No i ktore by np. chodzily cala noc.

Sprawdź Bot Maker z Google Play.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frapeti.androidbotmaker&hl=pl

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...