Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Multihacka w pythonie z funkcją upgrade DT

kolo1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, przeszukiwałem epvp, mpc też i nie mogłem znaleźć, odpadają hacki macro (typu mk2mod), gdyż nie da się ich zainjectować na serwerze, na którym gram, potrzebuję zwykłego hacka w pythonie (jeden plik .py), który zawiera tę funkcję.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Multihack by Kevke (patrz na priv) :)

Dzięki za zainteresowanie się tematem, jest jeden problem tylko z tym hackiem, dekompiluję do pythona, wrzucam sobie do root pod klawisz G i po wciśnięciu tego klawisza na czacie pojawia się napis "Multihack by Kevke1996", ale sam interfejs hacka się nie pokazuje w grze, zwyczajnie go nie widać

@Edit

Po zdekompilowaniu usunąłem ten wpis, o którym mi pisałeś, chociaż nie ma on chyba znaczenia, bo jest poprzedzony symbolem # czyli jest tylko komentarzem. Zmieniłem też rozszerzenie zdekompilowanego pliku z .pyc_dis na .py. Injector nie działa, client z automatu usuwa pliki z rozszerzeniem .mix, lub plik autologin.py więc pozostaje wrzucenie do root tak jak ja zrobiłem, ale wtedy nie widać interfejsu tego mh, może to wina dekompilatora?

@Edit2

Gdzie w cliencie siedzi zabezpieczenie usuwające pliki .mix czy usuwające logininfo.py? Tzn w jakim pliku clienta?

@Edit3

Fioletovy, doszedłem do wszystkiego, musiałem trochę zmodyfikować kod tego mh, ale Ty mnie na to naprowadziłeś na hacka od Kevke, miałem poprzednią wersję, ale nie działała, ta działa, masz ode mnie dzisiejszy limit lajków, temat do zamknięcia :)

sygnampc.jpg
Opublikowano

Multihack by Kevke (patrz na priv) :)

Dzięki za zainteresowanie się tematem, jest jeden problem tylko z tym hackiem, dekompiluję do pythona, wrzucam sobie do root pod klawisz G i po wciśnięciu tego klawisza na czacie pojawia się napis "Multihack by Kevke1996", ale sam interfejs hacka się nie pokazuje w grze, zwyczajnie go nie widać

@Edit

Po zdekompilowaniu usunąłem ten wpis, o którym mi pisałeś, chociaż nie ma on chyba znaczenia, bo jest poprzedzony symbolem # czyli jest tylko komentarzem. Zmieniłem też rozszerzenie zdekompilowanego pliku z .pyc_dis na .py. Injector nie działa, client z automatu usuwa pliki z rozszerzeniem .mix, lub plik autologin.py więc pozostaje wrzucenie do root tak jak ja zrobiłem, ale wtedy nie widać interfejsu tego mh, może to wina dekompilatora?

@Edit2

Gdzie w cliencie siedzi zabezpieczenie usuwające pliki .mix czy usuwające logininfo.py? Tzn w jakim pliku clienta?

@Edit3

Fioletovy, doszedłem do wszystkiego, musiałem trochę zmodyfikować kod tego mh, ale Ty mnie na to naprowadziłeś na hacka od Kevke, miałem poprzednią wersję, ale nie działała, ta działa, masz ode mnie dzisiejszy limit lajków, temat do zamknięcia :)

Sorki za brak aktywności ^^ Jeśli wszystko działa to się ciesze ;P Ja nie dodawałem do root / pod klawisz zadnego MH tylko odpalałem przez loadera lub logininfo.py wiec mi działało  :) A co do usuwania tych .py .mix to loadera wsadz w folder ''miles'' a MH.py np. na pulpicie lub tez w ''miles''. = )

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...