Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu LogIt z odbugowanym ekwipunkiem.

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hai. Szukam pluginu logit, który posiada odbugowany elwipunek w sensie że nie moge uzywac itemow przed zalogowaniem. Daje limit.

Opublikowano

Chyba nie ma takiego publicznego pluginu, mogę coś takiego napisać, tylko musiałbyś wysłać mi swoją wersję pluginu.

Jest pewna wersja logit'a z tym ekwipunkiem ale za cholerę nie mogę jej znaleźć. 

Opublikowano

Chyba nie ma takiego publicznego pluginu, mogę coś takiego napisać, tylko musiałbyś wysłać mi swoją wersję pluginu.

Jest pewna wersja logit'a z tym ekwipunkiem ale za cholerę nie mogę jej znaleźć. 

To wyślij tutaj swoją wersję, postaram się coś zrobić. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

żeby po zalogowaniu dawało ekwipunek, bo mogę używać itemów chociaż opcja zablokowania jest włączona.

@HAMMERxPL

Opublikowano

żeby po zalogowaniu dawało ekwipunek, bo mogę używać itemów chociaż opcja zablokowania jest włączona.

@HAMMERxPL

Raczej ukrywania ekwipunku nie zrobię, co dokładnie trzeba zablokować?

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL jemu raczej chodzi o to żeby nie można było jeść koxów, refilów, picia potek i innych gówien.... poniewaz jak jestes nie zalogowany to możesz zjeść komuś koxy refile wypić potki i enderperly zużyć.

» BRAK

» SYGNATURY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...