Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Naruto

Ukako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję jakiegoś dobrego serwa o tematyce Naruto. Znacie jakieś w miarę ogarnięte serwery, na których można zatrzymać się na dłużej niż powiedzmy tydzień? :)

Opublikowano

Ty w tej kwestii o wono nie mow nic! 

Totalnie nie polecam, syf nad syfami ponad syfami. Uzasadniac nie chce mi sie, sam sie przekonasz jak jednak postanowisz wejsc tam chociaz na 3 minuty. 

Nie wiem czy te serwery jeszcze oddychaja, ale zerknij na ntsw, wos

Opublikowano

Totalnie nie polecam, syf nad syfami ponad syfami. Uzasadniac nie chce mi sie, sam sie przekonasz jak jednak postanowisz wejsc tam chociaz na 3 minuty. 

wono stoi już jakiś czas i jak ktoś chce sobie pograć z nudów dla fabuły to serwer jest dobry.

Opublikowano

wono stoi już jakiś czas i jak ktoś chce sobie pograć z nudów dla fabuły to serwer jest dobry.

No wlasnie przykra sytuacja, gdyz tutaj sie gra tylko z nudow, ewentualnie mozna ksiazke do lapy wziac i masz ciekawsza zabawe, fabule. 

Korzystajac z tematu @Ukako jesli umiesz cos wiecej niz tylko grac to mozemy cos postawic na szybko, troche grosza wpadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...