Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop

hinczyk012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maly problem z laptopem a nie mam pojecia co zrobic zeby elegancko chodzil :)

mama taki sprzet:

procek:  Intel® Pentium® dual cpu t2330 @ 1.60ghz 1.60ghm

pamiec ram mam 2gb

typ systemu win7 32 bity 

grafika: Mobile intel ® 965 expres chipset family WDDM 1.1

chodzi mi o to dlaczego on mi sie tak mi sie zamula jak odpale NP: gre Mt2  mi sie wydaje ze sprzet nie jest az taki zly zeby przy grze MMO tak sie przymulal ten laptop ;/   macie jakies pomysly zeby sie nie zamulal chodzil szybciej itd ? prosze o jaka kolwiek pomoc :) 

Opublikowano

Kupić nowy laptop , sprzęt jest naprawdę gorzej niż zły zwłaszcza do gier. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kupić nowy laptop , sprzęt jest naprawdę gorzej niż zły zwłaszcza do gier. 

jak bym mial kupic nowego to bym nie robil takiego tematu tutaj i zasmiecal forum ... nie ?  

napisalem ten temat w sprawie pomocy a nie gdybania o kupieniu nowego 

Opublikowano

Jak ty chcesz grać na czymś co już ledwo działa z programami offisa albo ma problemy nawet z grami w przeglądarce na flash opartymi? 

Nie masz procesora do gier, tym bardziej nie masz nawet grafiki na której dało by się grać. 

Opublikowano

I zawsze będzie , graj na najniższej rozdzielczości, wyłącz wszystkie efekty ale to i takniewele zmieni bo dalej gra będzie muliła ale trochę mniej. Do Ciebie chyba nie dociera że ten laptop nie nadaje się do gier bo jest za słaby by grac normalnie. 

Opublikowano

Mmozna wymienić procesor  na jakiś z serii T3xxx albo T4xxx ale to i tak nic nie zmieni poza lepszym procesorem, grafika pozostanie dalej tak słaba jaka była.

Dołożenie RAM też pewnie nic nie poprawi, zreszta nie wiadomo czy się da dołożyć i szkoda wydawać kasę na modernizację kiedy wydajniejszy laptop używany kupi od 300-500 zł 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...