Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EUW] Grupa na FB oraz Klub dla Polaków!

Waleczny Borsuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawka, kraj kwitnącej cebuli! :v

#added

POLAKI NA EUW NIE ISTNIEJĄ? MAMY KLUB J**** DISA I TAM SAME POLAKI JEBAKI SIEDZO i wyzywają disa.. lol

A i reklama grup na FB jest zabroniona :v Klubu na lolu raczej nie xD Radze Ci usunac kwestie o FB i wspominac o tym tylko w klubie ( np w daily newsie tam na gorze )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

I tak nie zbierzesz wszystkich polaków z EUW do jednego klubu. Mimo pozorom jest ich więcej niż sobie zdajesz sprawę. Póki klub nie ma konkretnego celu to bezsensu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Siemanko, fajny pomysł i z chęcią dołączę :D

Hej, dzięki za włączenie się w projekt. Możesz mi napisać na PW kim jesteś, bo pewnie już zostałeś zaakceptowany   ;)

Poprawka, kraj kwitnącej cebuli! :v

#added

POLAKI NA EUW NIE ISTNIEJĄ? MAMY KLUB J**** DISA I TAM SAME POLAKI JEBAKI SIEDZO i wyzywają disa.. lol

Ciekawie, lel. Takimi kryteriami nie miałem okazji wyszukiwać, ale nie zmienia to faktu, że Nasza grupa ma nieco inny zamysł :>

A i reklama grup na FB jest zabroniona :v Klubu na lolu raczej nie xD Radze Ci usunac kwestie o FB i wspominac o tym tylko w klubie ( np w daily newsie tam na gorze )

Zajrzałem do regulaminu 2 razy. Co prawda nie przeczytalem wszystkiego słowo w słowo, ale wyszukując różnymi keywordami i znalazlem jedynie o zabronieniu:

"reklam: hazardu, alkoholu, wyrobów tytoniowych, narkotyków lub zabronionych środków o podobnym działaniu, leków na receptę oraz innych zabronionych prawem polskim lub międzynarodowym"

W tabeli kar też nic o tym nie ma. Popraw mnie, jeśli się mylę. Dzięki za miły komentarz! ;)

I tak nie zbierzesz wszystkich polaków z EUW do jednego klubu. Mimo pozorom jest ich więcej niż sobie zdajesz sprawę. Póki klub nie ma konkretnego celu to bezsensu.

Oczywiście, że nie zbiorę wszystkich - ani do klubu (póki co jest limit, chociaż mają być znacznie większe - Riot coś zapowiadał), ani na FB. To tak, jakbyś chciał mieć 100% frekwencji na wyborach.. No, chyba, że byś się pobawił w dyktatora.. oh wait, nigdy nie będzie 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście domyślam się o co Ci chodziło.

Jak rozszerzą kluby do np. 300 slotów, to jak najbardziej będzie sens. Nie ma co się martwić na zapas. Czy jest ich sporo.. kwestia porównania. Do EUNE daleko, chociaż jakby miał być taki attitude, jak tam - może to i lepiej ^^ Acc na weście mam od zawsze, ale i na eaście sobie co jakiś czas pogram. Całkiem śmiesznie jest :v

W każdym razie grupa może łatwo się rozrosnąć. Jak będzie 100 osób i każdy doda po kilku znajomych, to już mamy spore community. A to jest do zrobienia.

Oczywiście każdy może dołączyć do grupy, bo posty mogą być o wszystkim, oprócz ogłoszeń co do innych regionów. Jak ktoś napisze "czy warto zacząć grać..", etc, to przecież nie zbanuję ;P Albo może zapytać "co sądzicie o malfajcie na topie", chociaż gra na Turcji. Ale jak napisze, że szuka osób na Turcję, to ariwederczi roma, bo od tego są inne grupy.

--------------------------------

Dzięki za wypowiedzi. Szczerze, to spodziewałem się toksycznych postów, z których kwas zaleje ten temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam do dalszej dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...