Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AFK BOT na Windows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich . 

Ostatnio stworzyłem sobie server TeamSpeak 3 na Windows .

Zrobiłem kanały jak i rangi lecz terasz szukam Bota do Afk czyli przenosi ludzi jeżeli np wyłączą mikrofon i słuchawki . 

Oglądałem Wiele poradników lecz nie wiem jak zalogować się do FileZilla wpisuje IP Serveradmin i hasło oraz port i jest takie coś : --->

Odpowiedź TS3
Odpowiedź Welcome to the TeamSpeak 3 ServerQuery interface, type "help" for a list of commands and "help <command>" for information on a specific command.
Błąd: Nie można połączyć się z serwerem
​Tak samo nie mam pojęcia jak zalogować się do putty. 
Wiec coś mi nie gra i nie mam bladego pojęcia jak to zrobić . 
Oglądałem nawet Niemców jak oni to robią poprzez strony ale zrobiłem też lipa nie działało .
Nie chce żadnych poradników na mpcforum bo i tak nic nie ogarnę najlepiej żeby ktoś nagrał i mi wysłał albo podał link na PW do jakiegoś typa co pokazał jak to zrobić ale wątpię że ktoś jest bo już całe YouTube przeleciałem . 
Opublikowano

Jeśli chcesz logować się przez putty & FilleZilla na swój własny PC to pozdro 0% mózgu.

Aby logować się tymi programami do SSH i FTP musisz zakupić serwer VPS bądź DEDYK z systemem linux np: 7, 8.

Opublikowano

Czyli nie ma szansy że zrobię BoT afk ? 

Pewnie to jest jts3bot. Wgraj go sobie do jakiegoś katalogu, skonfiguruj(ip wpisz localhost) i odpal(wymagana java)

Opublikowano

Czyli nie ma szansy że zrobię BoT afk ? 

Pewnie to jest jts3bot. Wgraj go sobie do jakiegoś katalogu, skonfiguruj(ip wpisz localhost) i odpal(wymagana java)

No Dobrze spróbuje ale nie trzeba nigdzie tego wrzucać ? gdzieś do plików TeamSpeak 3 ?

Jeśli można proszę o link do Poradnika jak skonfigurować jts3bot Pod server na Windows .

Opublikowano

Wymagana jest java do połączenie się bota na serwer. Gdy wypełnisz config poprawnie to wystarczy abyś tylko włączył plik startowy  bota... Taka sama konfiguracja jak każda inna jts3bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...