Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie konta.

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zakładam nowe konto w lolu, bo stare kiedyś kupiłem, nie mam do niego emaila, nie mam siły, żeby wyjść z brązu.

I lepiej kupić odrazu championy, czy uzbierać ok. 10 k ip i kupić runy i championy?

Opublikowano

Kup kilka championów którymi dobrze Ci się gra, najlepiej na każdą linię i przy dochodzeniu do 20 poziomu zostaw trochę IP na runy, na początku standardowe AD i AP, bez szału.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To już twoja decyzja. Oczywiście lepiej jeśli kupisz championy za niższą cenę ale ważne żeby gralo Ci się komfortowo. Za 450 jest na przykład taka Sivir, dobry pick za prawie nic, a Tobie z kolei dobrze się gra na adc tylko Kalistą to na nią uzbieraj. Pamiętaj, że wbijając 30 poziom nie możesz od razu zacząć grać rankedów, chyba że masz 16 postaci.

Opublikowano

Nie warto kupować postaci za RP, to jest zwykłe marnotrawstwo pieniędzy jeżeli możesz kupić championy za IP.

Proponowałbym także nie przejmować się, że trzeba poświęcić trochę czasu na zakup tych championów, nie ma się z czym śpieszyć, te championy też warto opanować do czasu rankedów.

Opublikowano

Nadal według mnie nie warto. Zupełnie to samo możesz mieć za spędzony czas przy grze, żaden champion, nawet najtańszy na przecenie nie jest wart realnych pieniędzy. Znaczy wiesz, nie będę Ci dyktował co zrobisz ze swoją kasą, jeżeli masz taką ochotę to proszę bardzo ale ja bym odradzał, to po prostu wyrzucenie tych pieniędzy w błoto.

Opublikowano

IP boost 1 dzień/4 winy albo jedna z najtańszych skórek. Wielkiego wyboru w sumie nie ma.

Opublikowano

­Najlepiej kupić PZ boost za RP, potem grać tak do 10/15k IP i wydać na 1 bohatera za 6300 PZ a reszta pójdzie na runy.
Runy odgrywają dużą rolę na początek gry, najlepiej skupić się na początku runom a potem bohaterowie :) , oczywiście masz jeszcze bohaterow z rotacji, jeżeli masz przykładowy 15 lvl.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Jak chcesz wydać pieniądze na champy to może nowe konto ? za 50 zł można wyrwać 60-80 champów runy, gotowe do rozgrywania placementów poszukaj, może coś trafisz ciekawego.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Jak chcesz wydać pieniądze na champy to może nowe konto ? za 50 zł można wyrwać 60-80 champów runy, gotowe do rozgrywania placementów poszukaj, może coś trafisz ciekawego.

Wole sam sobie pograć ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...