Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam configu na FPS

Piotrekjxd1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam! Mam problem z fps! Może ktoś ma jakiś config?  

Dane Komputera:
Procesor: Procesor AMD K8 inaczej AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+

Karta Graficzna: ATI Radeon HD 4770

RAM: 4GB

System: Windows 7 Home Premium 64bit.

Wyciągnie coś tutaj więcej niż 40 fps?

Mam czasami wrażenie, że ludzie mają tylko marzenie, - Być Bogatym.

Opublikowano

Przy tym procesorze będzie ciężko. Nie ma takich rzeczy typu config na fps'y. Na 40 fps to się nawet nie opłaca grać. Update kompa pomoże (lepszy procesor).

Opublikowano

Bardzo słaby sprzęt, tak jak kolega wyżej wspomniał może ze 40fps poleci ale to jest niegrywalne na randze wyższej niż Silver.

Zbieraj kasę na blaszaka... :(

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Polecam parametry startowe i inną rozdziałkę i ustawienia "Low" 

moje parametry startowe: -nojoy -high -lv -nod3d9ex -threads -language english -tickrate 128 -novid

ustawienia: Low wszystko i rozdziałka 4:3

gram na integrze i mam z 60fps+

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

Kup lepszy sprzęt, cs aż tak dużych wymagań nie ma. Pozatym, jak nie wyciągasz 60 fpsów, to nie graj, chyba że granie z silverami ci przeszkadzać nie będzie.

Nowicjusz
Opublikowano

Bardzo słaby sprzęt, tak jak kolega wyżej wspomniał może ze 40fps poleci ale to jest niegrywalne na randze wyższej niż Silver.

Zbieraj kasę na blaszaka... :(

Prosik, gram na 60 w globalu, co mi odpowiesz ?

Zrob formata, zaaktualizuj stery, przedmuchaj go od srodka, zainstaluj cs, wpisz komendy startowe i dobijesz do 60 lajtowo.

Opublikowano

Zrób formacik albo przywracanie systemu windows do stanu fabrycznego zainstaluj steam, ts3, ccleaner może jakiś program typu game booster i tyle. Ustaw wygląd systemu windows na najniższe (ustaw wygląd i wydajność wyszukaj) i ustaw parametry startowe -high itp itp. Daj ustawienia na low i włacz te renderowanie wielordzeniowe był może da ci to trochę fps. Graj na 4:3 albo 16:10 1440xcostam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...