Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagujący minecraft na wersjach 1.8+

Gigoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku chciałbym powiedzieć że nie wiem czy w  dobrym dziale zakładam temat więc jeżeli w złym to prosze o przeniesienie . Mój problem polega na tym że do wersji 1.7.2 minecraft nic nie laguje i wogóle wchodzi wszystko dobrze . Lecz gdy wejde już na wersje 1.8 i wzwyż minecraft strasznie laguje i mam 1 fps . Nic nie moge zrobić . wszystkie ustawienia mam na minimalne więc kłopotu być nie powinno . Dodam że mam minecrafta premium . Nie piszcie żebym kupił lepszy komputer bo aktualnie nie mam na to pieniążków . Prosze o pomoc . :/ 

Opublikowano

Podpinam się do tematu. 

#dodany.

Problem rozwiązałem . Pobierz optifine . Teraz wyciągam 30 FPS na maksymalnych ustawieniach a na minimalnych potrafie dociągnąć nawet 120 FPS . Trzymaj linka : http://optifine.net/adloadx?f=OptiFine_1.8.0_HD_U_H2.jar Jest on na wersje 1.8.0 . Wiem że są jeszcze na te do 1.8.9 ale nie chciałem wszystkich wklejać . Optifine na 1.9 nie znalazłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...