Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić FIFA 2016 czy PES 2016?

arni1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która gra lepsza  fifa 2016 czy pro evolution soccer 2016 na konsole ps3 bo nie wiem która kupić? .Jak to wygląda od strony grafiki i od strony rozgrywki?

Opublikowano

Zawsze byłem za FIFĄ, mam FIFE 2016 i PES 2016.

Z kuzynem gramy tylko w PES'a, naprawdę cholernie po dłuższej grze wciąga, codziennie rozgrywamy i się nie nudzi, oczywiście gra hot-seat, bo jeżeli nie masz partnera do gry, a chcesz grać multiplayer to FIFA będzie wyborem.

W PESie każda akcja jest inna, w FIFIE jakoś inaczej to wygląda, może i PES jest trochę "kanciatą" rozgrywką, ale za to grywalną w dużym stopniu, brakuje jeszcze języka polskiego napisy + komentarz, tak jak w PES 2006! 

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pod względem oprawy graficznej Fifa 16 lepsza, ale pod względem rozgrywki Pes 2016 lepszy.

Wiem co mówię,mam obie gry .

juto50.jpg

Opublikowano

Fife możesz równie dobrze 14 albo 15 kupić, jedynie co jest inne to inne składy. Tak przynajmniej to wygląda na ps3. :p

Opublikowano

Ja wybrałbym Fifę 16, masz tam ultimate team'y, gra ogółem jest rozbudowana w przeciwieństwie do tamtej.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...