Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS na Allegro

Akashii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co o tym sądzicie kupował ktoś? Z tego co widzę to same pozytywy a nieliczne negatywy usunięte za porozumieniem. Posprzedawałem wszystkie konta bo niestety nie miałem dostępu do PC, ale teraz znów mam i pograłbym a nie chcę płacić 40zł+ :/ Ewentulanie znacie jakieś inne zaufane źródła kupna?

http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-24-7-automat-i6046992724.html

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Raczej uważałbym z takimi ofertami, za dużo oszustów w internetach.

Poczekaj na wyprzedaż Steam, pewnie w najbliższym czasie będzie i za 5.49€ kupisz prosto na Steam bez pośredników.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Moich 2 kolegow ze szkoly kupilo csa na allegro i normalnie graja.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

@UP
Tutaj nie chodzi czy kupi i będzie działać... raczej o fakt że kupi, zainwestuje coś np. kupi sobie kilak fajnych skinów/dokupi gry po czym któregoś dnia konto dostanie bana albo coś, bo ktoś coś odwali z pośredników.

100 kont będzie OK, a 101 któe trafi akurat do Ciebie będzie lewe.

Odradzam, zawsze jest ryzyko w takich "okazjach".

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Lepiej kup na g2a. Z allegro mogą być konta kradzione, używane przez n osób, sprzedawane, żeby potem ukraść ze skinami itp.

tenor.gif

Opublikowano

Ale z drugiej strony możesz kupić jak masz zamiar tylko pograć dla zabawy. Bez jakiegoś kupowania skinów. To tylko 15zł

759081466790725720585.png

Opublikowano

Nigdy się nie bierze najtańszego. Polecam poczekać z tydzień i kupić na steam w promocji do tego będziesz miał odblokowany rynek :) A jak kupisz przez allegro to będziesz musiał doładować za 5 euro portfel. 7 euro dasz, ale masz pewnie i możesz potem znowu sprzedać.

Opublikowano

Kradzione, ale pewnie działające.

"Na koncie mogą pojawić się również inne gry np.

Counter-Strike 1.6

Counter-Strike Source

Left 4 Dead 2"

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Kupiłem gifta i tyle, wydaję mi się że pewniejszy ;> Dzięki za rady

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Chce ci kolego coś powiedzieć, niekupuj na alegro bo tam jest dużo scamerów. csgo kup na G2A.com za 26zl. tylko ustaw w rogu że kraj to Polska i że by przeliczało na pln i wpisz kod rabatowy IZAK jest tam pare procent zniszki. Strona zaufana!

Opublikowano

Kupowałem jakieś pol roku po premierze za okoko 40 zl. A nie lepiej wziąć hajs i pojsc kupić psc doładować steam i kupić? Wyjdzie bezpieczniej a być może będzie promocja wkrótce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...