Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję skryptu na sprawdzanie czy ktoś używa Huzuni.

ruksur246890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Napisze mi ktoś skrypt na sprawdzanie czy ktoś ma huzuni.

Działanie:

Jak wiecie huzuni i inne cheaty mają taką opcje jak pisanie komend na chat pod "." więc ja chcę żeby ktoś napisał mi skrypt który działa na zasadzie że po wpisaniu komendy /huzuni (nick) Gracz napisze na chat ".kill" a jak na chat nie napisze tego to daje powiadomienie do administracji że ma cheaty.

PS: Nie wiem cy to by zadziałało ponieważ to komenda sprawi  że gracz to napisze a nie sam gracz

POMOCYYY

Opublikowano

Bez sensu. Każdy użytkowniki huzuni wie że jest komenda .say ( i tutaj można napisać kropke, byle co) 

Nie lepiej jakiś informator o sprawdzaniu?, jesteś podejrzany o cheaty?

lub antykillaura że  bije z 5 kratek. Komenda .say ( nie liczy się na skryptach  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

200.gif Hmmm...

Opublikowano

Bez sensu. Każdy użytkowniki huzuni wie że jest komenda .say ( i tutaj można napisać kropke, byle co) 

lub antykillaura że  bije z 5 kratek. Komenda .say ( nie liczy się na skryptach  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Mam pytanie czy mogłbyś napisać mi skrypt na antykill aure np że jak ktoś się bije to za jego plecami spawni się nie widzialny npc i jak się go uderzy to ta  osoba dostanie bana albo powiadomieni do administracji że on może mieć aure :P

Opublikowano

Może takie coś pomoże?

on damage:
	attacker is player
	projectile is arrow:
		stop
	set {_distance} to distance between attacker and victim
	if {_distance} is less than 4.85:
		clear {_distance}
		stop
	send "&8[&4AntyCheat&8] &7Gracz &b%attacker% &7uderzyl z ponad &b%{_distance}% kratek&7!" to all ops

Opublikowano

Mam pytanie czy mogłbyś napisać mi skrypt na antykill aure np że jak ktoś się bije to za jego plecami spawni się nie widzialny npc i jak się go uderzy to ta  osoba dostanie bana albo powiadomieni do administracji że on może mieć aure :P

Jak co są pluginy typu AntiCheat. AntiKillAura.

200.gif Hmmm...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...