Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świat prywatny Mordor - rekrutacja.

Opętany Paladyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nowo powstały ś.p. Mordor szuka graczy. Jest to świat pvp ze wszystkimi statami ustawionymi na max.

Jak powiedział sam założyciel serwera Nexosix, jest to serwer dla graczy którzy nie mogę dostać się na żaden inny świat prywatny z powodu niskiej reputacji czy krótkiego stażu.

Wszystkie pytania do założyciela serwera, który prowadzi rekrutację pod numerem GG: 58484670

Do zobaczenia na Mordorze

Opublikowano

Jak najbardziej nie polecam serwera. Jak to sam Nexosix powiedział, jest to serwer bez klimatu i oddany do publicznego użytku jako serwer pvp, tylko ze zwiększonymi statystykami. Normalna atmosfera może panować tylko w prywatnych klanach, gdzie każdy się zna itd., a zalew dzieci jaki tam panuje jest po prostu przeogromny. Od początku mojej kariery w margonem (a jest dosyć długa) nie widziałem jeszcze takiej porażki. Na serwer podczas startu zostały wpuszczone tony graczy, a i tak było to dosyć mocno nie sprawiedliwe, że osoby z forum musiały zapłacić sł by się dostać, a gracze z klanów Semper Invicta i Fatum z świata Pandora dostali zaproszenia za darmo. Można by się tutaj rozpisać jeszcze bardziej, ale raczej to nie ma sensu, bo chyba każdy wie jak tam jest, a jeśli nie to wystarczy, że popyta osoby, które odeszły z tego serwera (jest ich bardzo dużo).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...