Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Ryze (Kolejny XDDD)

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po rozpoczęciu mojej przerwy zaczeli zmieniać mojego maina i teraz z lekka syfiasty, a teraz jakiś rework... Zaraz sprawdzę i dam znać czy rip rice :v

#edit

O boshe, wydaje mi się że chcą go zmienić tak żeby jego stylem gry nim nie było napierdalanie wszystkich klawiszy :/

Słabo, słabo, zmienią mu pewnie pasywke i klika umiejętności, wtedy nie będzie już jedno osobową armią ;/

Opublikowano

Rly ? może Warwickiem by się zajęli I nadal czekam na rework Tarica

Pracują nad tym, niedawno znaleziono w plikach gry jeden zwany "WarwickRework.bin". A co to Tarica będzie on już w 6.7 lub max 6.8. 

Opublikowano
 Będzie to aktualizacja najprawdopodobniej na poziomie Gangplanka/Tristany.

To zdanie sugeruje mi, że ten "rework" będzie mało widoczny, jakieś pojedyńcze zmiany w skillach, dodać do tego aktualizację graficzną i dźwiękową, to by było na tyle. Tym powinni zając się już dawno ale skoro wolą robić takie rzeczy na raty to prosze bardzo, mi to nie przeszkadza.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

tylko dla mnie to jest żałosne?
Jak się za coś bierzesz to rób to dobrze. Stary ryze był spoko, później go zmienili - 1000 buffów, 2000 nerfów znowu buffy nerfy buffy i teraz rework. A moje pytanie po co to komu? J****, że taki taric jest totalnym gównem, urgot wygląda jak spierdolina a połowa championów jest niezbalansowana... gdyby nie to, że się uzależniłem to już dawno bym skończył z tą grą w pizdu :v

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Stary Ryze był spoko, może łatwym ale też nie był potężnym w c**j. Nie wiem po co zmieniają takich fajnych champów.

Najpierw fajny Skarner i jego perma slow z Q zmienili na takiego i jeszcze raz zmienili na takiego, który teraz jest niegrany, może coś tam ma jeszcze ale są lepsze picki.

Fajnego i granego Shena zmienili w jakiegoś dziwnego właściciela latającego miecza, który jest trudny w c**j i słabszy moim zdaniem. A to jego Q daje na 3 ataki naprawdę bardzo mało dmg w porównaniu do Q Mordekaisera.

Po cholerę mają zmienić ww ? Gram nim czasami w jungli i sprawdza się doskonale. Już od czasu jego istnienia do teraz jest bardzo silnym pickiem.

Rozumiem rework postaci takich jak Taric, Poppy czy Sion, bo akurat oni tego potrzebowali. Ale żeby zmieniać powyżej wymienionych championów ? Po jaką cholerę ? Ja tego nie rozumiem ;/

Opublikowano

Tez lubie grac ww

nie traci hp w jungli i ganki po 6 sa mega dzieki ulti

tak samo jak wy nie rozumiem po co maja mu cos zmieniac

ciekawe kiedy jakies zmiany dostanie fiddle urgot Yorick czy ilaoi ktora najgorszy bronz latwo kontruje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...