Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję technika na serwer Minecrafta od wersji 1.7 do 1.8.

#wojtas#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM wszystkich poszukuję technika na serwer minecraft 1.7x-1.8x który ogarnia pluginy i skrypty najlepiej gdyby posidał też coś swoich najlepiej gdyby miał doświadczenie z takimi rzeczami wymagania rekrutacji +16 lat  po ustalenie wszystkiego zapraszam na naszego tsa spCity.pl:9988  mój nick na ts-ie _wojtas_  wystarczy poke a ja cię mówne czekam sprawa ważna wbijaj jak tylko przeczytasz post i masz do tego dryg pozdrawiam czekam na chętnych :) 

Opublikowano

UWAGA!

NIE POLECAM TEGO PANA :).

Jest oszustem i cała jego ekipa.

Zapewne ma wszystkie pluginy i tyle.

Lecz niech lepiej usunie pliki bo wywali mu ktoś serwer jedna komenda co (LEPIEJ NIE SZUKAJ BO ROZPIERDZIELISZ CAŁY SERWER Z SILNIKIEM).

Myślałem, że ktoś ma 18lat to nie jestem takim idiota, że wyrzuca bez powodu i banuje na ts3.

Najlepiej usuń wszystkie pluginy :D.

NIE POLECAM:       CRAFTBLOCK.PL       ORAZ             spCity.pl:998

Jakieś dowody na oszusta? Na razie to są puste słowa ale i tak dzięki za ostrzeżenie ;)

Opublikowano

Tak

UWAGA!

NIE POLECAM TEGO PANA :).

Jest oszustem i cała jego ekipa.

Zapewne ma wszystkie pluginy i tyle.

Lecz niech lepiej usunie pliki bo wywali mu ktoś serwer jedna komenda co (LEPIEJ NIE SZUKAJ BO ROZPIERDZIELISZ CAŁY SERWER Z SILNIKIEM).

Myślałem, że ktoś ma 18lat to nie jestem takim idiota, że wyrzuca bez powodu i banuje na ts3.

Najlepiej usuń wszystkie pluginy :D.

NIE POLECAM:       CRAFTBLOCK.PL       ORAZ             spCity.pl:998

Jakieś dowody na oszusta? Na razie to są puste słowa ale i tak dzięki za ostrzeżenie ;)

Gdy wszedłem w konsolę, przeszły mnie ciarki po plecach, jak każdy plugin który wgrałeś, walił błędami po konsoli :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...