Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera wykonać aby grało na nim dużo osób?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Około miesiac temu stworzylem serwer survival+gildie na 100 slotow, ale niestety gralo na nim od 8-10 graczy. Wiem ze to bylo spowodowane tym iż takiego trybu serwerów jest w polsce bardzo duzo, dlatego w kwietniu zamierzam wziąść sie za zrobienie calego serwera od nowa. I tutaj sie pojawia moj problem. Jaki tryb serwera ma to byc? Chodzi mi o tryb ktory zaciekawi ludzi i beda chcieli grac na moi serwerze. Na poczatku myślałem o Hardcore+Gildie, ale nwm czy to wypali :P

Piszcie swoje propozycje w komentarzach! :D

Opublikowano

Ja osobiście postawiłbym na dobry serwer roleplay (życie realne :D) albo freebuild z działkami za hajs, misjami itp.

Oczywiście na wersji 1.9 ;)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Ja osobiście postawiłbym na dobry serwer roleplay (życie realne :D) albo freebuild z działkami za hajs, misjami itp.

Oczywiście na wersji 1.9 ;)

Tak to prawda lecz nie jestem pewny czy akurat wersja 1.9

Skoro to ma roleplay, a 1.9 jest wypełniony nowościami typu: wingsuit, nowe strzały, kolorowe nowoczesne bloki, to nie wiem czy na wersjii 1.9, ale dzięki za propozycje napewno wezmę to pod uwage! :D

Opublikowano

wystarczy ze zrobisz go pozadnie .. a nie na odwal sie to serwer sam w sobie nawet bez kasy na reklame przyciagnie duzo ludzi.

Opublikowano

Uwierz nie kazdy serwer tak ma.

Tutaj nie chce sie wychwalac czy cos podam tylko przykład.

Gdy otworzylem swoj serwer wchodizlo na poczatku paru graczy dziennie. Wiekszosc mowila ze serwer fajny wszystko jest dobrze skonfigurowane fajna mapa itd...

Mowili ze graliby tutaj gdyby bylo wiecej osob. W ostatecznosic na moim serwerze gra 8 osob (sa to stali gracze) dlatego chce zrobic nowa edycje i całkiem inny tryb aby przyciągnąć wiecej ludzi.

Budowniczy
Opublikowano

Uwierz nie kazdy serwer tak ma.

Tutaj nie chce sie wychwalac czy cos podam tylko przykład.

Gdy otworzylem swoj serwer wchodizlo na poczatku paru graczy dziennie. Wiekszosc mowila ze serwer fajny wszystko jest dobrze skonfigurowane fajna mapa itd...

Mowili ze graliby tutaj gdyby bylo wiecej osob. W ostatecznosic na moim serwerze gra 8 osob (sa to stali gracze) dlatego chce zrobic nowa edycje i całkiem inny tryb aby przyciągnąć wiecej ludzi.

Musisz, mieć dobrą zgrana ekipę i pomysł to jest klucz do sukcesu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...