Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nocturne

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na goldach zacząłem pogrywać nocturnem i wydaje mi się troche broken aktualnie mam 88% winratio (g1 nie wysoki poziom ^>^) na tym championie 7/1 z czego raz poszedłem pod devourer'a (przegrana ;x) wdłg mnie jest imo lepszy niż aktualny rengar po złożeniu itemku do jungli/tiamatu (rush po itemku jgl) i yoummu (wystarcza 2 części) to właściwie ściąga się adc na ult Q/tiamat w locie AA-E ~ 1~1,5s max. Do tego raczej ciężej skontrować takiego nocturna gdy ult ma bodajże 3000 zasięgu na 3 poziomie ? albo więcej. Co sądzicie ?

Opublikowano

Dokładnie takie same odczucia miałem jak grałem przeciwko niemu. Pod Devourera w late wygrywa sam wszystko, fear zbyt duży zasięg, flash czasem nawet nie wystarcza, zmaxowane Q dodaje chyba +40 AD i 35% MS.. Ult zasięg zbyt duży, healing z pasywki OP as fuckk. Ukryty OP, a dziwne, że ukryty :v tak samo jest z Lux, takie 2 ukryte OP

Opublikowano

Rengar teraz dostał nerfy, nie wiem jak wygląda teraz jego delete adc. Tak naprawdę możesz zagrać każdą postacią i każdą możesz się tak samo nafeedować, no i również tak samo możesz szybko delete'ować enemy adc jeśli się nafeedujesz championem z dobrym burstem. (troche masło maślane >.>) Zauważ, że przy stanie 7/1 gdzie enemy adc podejrzewam, że został zabity chociaż raz to nie jest wyczyn by go szybko zabić. Dobrym championem do takich akcji może być Zed, Rengar, Yasuo itp. Dlaczego to mówię? Te championy mają potencjał by zabić przeciwnika nawet przy stanie 0/0 bez większych problemów. Kto jest lepszy to jest często osobista decyzja, nie koniecznie zgodna z prawdą ale ja bym się z twoją tezą kłócił.

@ Up Widziałeś Jaxa w late? Nocturne by wymiękał 1v1.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Rengar nadal mocny i bez problemu one shotujesz a co do nocturne to rzeczywiście mocny mozna niezle wysolować enemy bo duzo osob w patowych sytuacjach zapomina o jego shieldzie :) Ma on wszystko co potrzeba shield,snare,Q+speed,i ult dodający mu uroku :)

Lux ukryty op ? nie rozumiem ma duzy poke z E ale jej Stun leci tak wolno że mógłbym już ją 2 razy zabić Banowana w wiekszosci gier na wyzszym elo

Co do "ukrytych op" nie widzieliście chyba evelynn zawsze win early game pasywa powinna byc znerfiona counterjg i ganki są proste i irytujące enemy Nawet jak ma pinka to po wykryciu cb i tak się ujawnia wiec masz free gold,

Kolejnym op jest wg mnie shyvanna Jej W ma chory dmg i jeszcze po wystackowaniu devourera i posiadaniu hydry pod tanka Po prostu sieka enemy i jeszcze ten ult co chwilę :)

Opublikowano

Rengar teraz dostał nerfy, nie wiem jak wygląda teraz jego delete adc. Tak naprawdę możesz zagrać każdą postacią i każdą możesz się tak samo nafeedować, no i również tak samo możesz szybko delete'ować enemy adc jeśli się nafeedujesz championem z dobrym burstem. (troche masło maślane >.>) Zauważ, że przy stanie 7/1 gdzie enemy adc podejrzewam, że został zabity chociaż raz to nie jest wyczyn by go szybko zabić. Dobrym championem do takich akcji może być Zed, Rengar, Yasuo itp. Dlaczego to mówię? Te championy mają potencjał by zabić przeciwnika nawet przy stanie 0/0 bez większych problemów. Kto jest lepszy to jest często osobista decyzja, nie koniecznie zgodna z prawdą ale ja bym się z twoją tezą kłócił.

@ Up Widziałeś Jaxa w late? Nocturne by wymiękał 1v1.

Nie miałem 7/1 i taki one shot to kwestia 1/2 killi i wyfarmienia jungli na poziomie 7-1 koles znika w 0.5s 7/1 były to win/lose może troche chaotycznie napisane ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...