Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamachi - Żółty wykrzyknik przy nazwie

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam, chciałem ostatnio pograć sobie z kolegą na własnym serwerze przez hamachi. Pojawił się jednak pewien problem, ponieważ po zainstalowaniu hamachi przy nazwie użytkownika mojej i kolegi pojawił się żółty trójkąt. W szczegółach po kliknięciu prawym na nazwę kolegi pokazywało błąd adaptera sieci w statusie VPN. Tak samo było jak sprawdził szczegóły mojego profilu. W centrum sieci nie pokazuje żadnych innych sieci oprócz połączenia lokalnego. Pamiętam, że zawsze pokazywało się tam hamachi po zainstalowaniu. 

nLjDq.png

Opublikowano

Reinstaluj całkowicie hamachi, mi tak się działo gdy mam zmienne ip i gdy się zmieni to po ponownym uruchomieniu miałem taki błąd ciągle dlatego nie używam hamachi już

Rekrut
Opublikowano

Próbowałem już wcześniej reinstalować hamachi dużo razy i nie pomagało, a ip mam stałe.

Rekrut
Opublikowano

Trochę pokombinowałem i instalując starszą wersję hamachi (2.1.0.122) wirtualna karta sieciowa hamachi pokazuję się w centrum sieci, ale problem z nią jest taki, że jest to sieć niezidentyfikowana.

nMf5I.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...