Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neverwinter czy tera?

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam sie w ktora gre zagrac neverwinter czy tera w tere gralem chwile i nie jest zla z neverwinter nie mialem stycznosci ktora gre moglibyscie mi polecic i dlaczego? 

Opublikowano

neverwinter se graj .

Kurde gościu co to wogóle za pytanie ? Graj w grę która ci się podoba co ja mam wybierać za ciebie...

Ma dylemat, więc zapytał. Prosiłabym, żebyś uargumentował następnym razem swoją wypowiedź, gdy coś polecasz :p

CHYBA Nie grałam w Neverwinter, więc ciężko mi porównać gry, ale Tera ma bardzo ładną grafikę, dodają nowe klasy, zmienili (w sumie trochę czasu już temu) początkową fazę gry, gdzie jest duuużo większym ułatwieniem (szybciej wbija się 10-11 lvl), ale ogólnie gra szybko nudzi się, niestety... 

Opublikowano

@Renissance co prawda to prawda, gra szybko się nudzi, a wbicie 65lvla to nie problem, lecz dopiero później zaczyna sie zabawa z robieniem eq. Ale fajnie sobie pograć, zrobić przerwę i znów wrócić do gry :)

Co do tematu Tera ma otwarty świat co jest ogromnym plusem, gdzie w Neverwinter masz system dungeonów. Grałem w obydwie gry, lecz wybrałbym tere ze względu że dalej jest rozwijana, dodają nowe postacie oraz są częste eventy (NA)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam TERĘ. Gra nie jest opuszczona, wchodzi wiele patchy, dostaniesz nowy lvl cap, klasę, dungi, eq. Przetrzymaj okres wbijania 65 lvla. Gwarantuję ci, że na po wbiciu 60 lvla masz genialne rozwinięcie fabuły i skończysz na około 64 lvlu. Potem idziesz na dungi, robisz podstawowe EQ, a potem jest dopiero zabawa. Robisz EQ i to długo. Na ulepszanie samego Lucida do +15 ( jeden z najlepszych setów w grze, teraz już lekko przestarzały, ale da się grać ) zajęło mi 4 miesiące, nie wspominając o tym jak musiałem zbierać na to hajs ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...