Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TabList - Wywala mi błedy w konsoli jak ktoś jest na serwerze

M4sha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam drugi troche wkurzajacy problem, gdy instaluje plugin TabList to wszystko jest spoko, załaduje się nawet i folder, ale podcze uruchamiania wyskakuje błąd, i jak ktoś po starcie wbije na serwer to ten błąd cały czas spamuje w konsoli, ale tab już nie działa.. Wersja jest taka sama, 1.8 mam plugin protocollib ale to samo..

Błąd:

[16:13:44] [server thread/WARN]: at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:86)
[16:13:44] [server thread/WARN]: at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:425)
[16:13:44] [server thread/WARN]: at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:35
[16:13:44] [server thread/WARN]: at java.lang.Class.forName0(Native Method)
[16:13:44] [server thread/WARN]: at java.lang.Class.forName(Class.java:195)
[16:13:44] [server thread/WARN]: at com.sn1cko.tablist.methods.theTablist.getNmsClass(theTablist.java:1
[16:13:44] [server thread/WARN]: at com.sn1cko.tablist.methods.theTablist.sendTablist(theTablist.java:67)
[16:13:44] [server thread/WARN]: at com.sn1cko.tablist.methods.theSwitcher$1.run(theSwitcher.java:51)
[16:13:44] [server thread/WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71)
[16:13:44] [server thread/WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftScheduler.ma..

Plugin: https://www.spigotmc.org/resources/tablist.5776/

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

"Requires Minecraft Version 1.8.x"

Wgraj silnik 1.8

Mam tą wersję: 1.7.x | 1.8.x , więc o co kaman ? Przecież i tak mam protocolib

Opublikowano

Musi być silnik only 1.8. Nota bene ten 1.7/1.8 też powinien działać, tylko by się sypało poniżej wersji 1.8.4 :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...