Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MLG Colombo - Typowanie [HELP]

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Jak zawsze przed majorem jest typowanie, na ogół się w to nie bawiłem, ale teraz mam chęć, na steamie mam ponad 11 euro, więc starczy na 12 naklejek.

post-1119232-0-94307800-1458311825_thumb.jpg

Zamierzam zacząć typować od momentu gdzie będzie 5 pkt za dobry typ, teraz pytanie, ile trzeba pkt na srebrny i złoty żeton? Na brązowy 25. I jak działa typowanie drużyny? Proszę o pomoc.

Tak btw. grałem uproszczony i...

2vx0obm.jpg

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Srebrny 50, złoty 75. 

Jak to jak działa? Kupujesz naklejkę, typujesz np. Fnatic. Na następny dzień naklejka 'wraca' do twojego ekwipunku i możesz nią dalej stawiać lub nakleić. Jak już postawisz naklejkę to automatycznie staję się ona niemożliwa do handlu i naklejenia do następnego dnia. 

he?

Opublikowano

Srebrny 50, złoty 75. 

Jak to jak działa? Kupujesz naklejkę, typujesz np. Fnatic. Na następny dzień naklejka 'wraca' do twojego ekwipunku i możesz nią dalej stawiać lub nakleić. Jak już postawisz naklejkę to automatycznie staję się ona niemożliwa do handlu i naklejenia do następnego dnia. 

Jeju... to wiem... chodzi mi o fantasy team, i zdobywanie punktów poprzez wytypowanie gracza.

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...