Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za ND

BauuteK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie co kupić za ND mam do wydania ok. 250ND. Wiem, że jest dużo takich tematów lecz większość z nich jest z przed kilku lat, ciężko jest znaleźć coś na bieżąco. Czytałem, że warto kupić perfumy i je sprzedać wychodzi wtedy ze 100nd ok. 12kk zarobku, zależy mi żeby to w miarę szybko zeszło najlepiej w przeciągu 24H, tak więc najlpiej kupić perfumy? czy może pudełko SP, może jakąś perłe? albo ancki ? Za każdą odp daje like

Opublikowano

Sam miałem taką kwotę - 250 ND.

Po przeliczeniu na perfumy, które mogłem sprzedać jest to niezłe złoto, serio.

Kup perfumy, zacznij spamić S> 999x PERFUMY najniższa cena w NB/szt i po kilka minutach dostaniesz masę szeptów.

Sam nie raz to wykorzystywałem.

Ilość sztuk.

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem sprzedawania ND. Możesz przecież blefować że ktoś podbił cenę. Możesz chcieć za te ND około 35 kk spokojnie myślę. A nawet więcej. Itemki nie zawsze są opłacalne bo rynek nostale to prawie realna giełda... A na giełdzie co chwile ceny się zmieniają. 

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...