Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarobek m2bob

elvi10012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz tam FishBota więc możesz łowić ryby lub FarmBota i możesz ustawić by szukał metinów ;) Więc wiadomo Małże / KU / KD  :v

Opublikowano

malz = automat ban a ku i kd w tych czasach ku praktycznie nic nie warte ;)

a to ciekawe bo jak łowie na fishbocie kontem 30 lvl to ban po 3 dniach.A jak wyexpiłem konta do 40 i na fishbocie latają to 0 bana tylko gm podbija do mnie sprawdzic mnie.Wiec morął jest taki,ze automatyczny ban leci na konta 30 lvl po jakims czasie

/niereg. sygna

Opublikowano

ma ktos jakies propozycje bo ustawic 6 botow czy wiecej na 1 kopyto to troche lipa bo rynek zapcham i nie zdazy to poschodzic chcem pare botow tu pare tu :)

Opublikowano

Odłamki,przerabianie kozikow czy sztyletow kota bo nie pamietam na krysztaly energii,dropienie ulepszaczy np.zęby orka.Rudy dropic.Fisboty

.Metki.Pare botkow i masz serio spore hajsidło.Poza tym chyba jest juz event wielkanocny wiec mozna brac w evencie udzialu+++ patrzec co jakis czas kiedy jakis event.Np.ostatnio byl drop piłek.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...