Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Predoria.pl

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graficznie fajnie, sety tez spoko.

Nie widzę zbyt wielu nowości, a osoby z teamu niezbyt znane.

Mieliście już wcześniej jakieś projekty?

Opublikowano

kiedy start?

Do 3 tygodni, jak to regulaminowo, nie określimy dokładnej daty startu.

Zamknięte beta testy zaczynamy dopiero jutro, wszystko zależy od tego jak będą przebiegały.

Graficznie fajnie, sety tez spoko.

Nie widzę zbyt wielu nowości, a osoby z teamu niezbyt znane.

Mieliście już wcześniej jakieś projekty?

Nie, jest to nasz pierwszy projekt.

Opublikowano

Czy mi sie wydaje czy juz widzialem kiedys ta predorie? Byla kiedys prezentacja?

Jest to pierwszy projekt o tej nazwie, nie było jeszcze takiego serwera(nazwa).

Prezentacje było można oglądać u nas na forum, była też wrzucana reklama na jeden fanpage, może ktoś jeszcze gdzieś reklamował.

Opublikowano

Nazwa została wymyślona przeze mnie i administratora (Que) z uprzednim upewnieniem się, że nie istnieje podobna nazwa związana z projektami gier, więc niemożliwe.

Co do projektu mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak powinno. (:

Opublikowano

No coz, serwer wygladal fajnie, dopoki nie zobaczylem tych szarf i 55% na blok ciosu. Juz widac, ze bedzie to serw serii napyerdalamy skyllamy bo hit zaden nie wbije :yay: Co do nowosci - jezeli chodzi o serwery pvp to zamiast pakowac te gowniane szarfy mogliscie dodac 6 bonus i 4 kd, wojny na pewno mialyby o wiele wiecej uroku + z tymi wartosciami kd napierdzielanie sie w miescie z kim popadnie nie bedzie utrudniane przez ciagla zmiane miecza z kd pod dana klase(4 klasy i 3 kd to 4 miecze z rozna konfiguracjakd). Z dwoch pierwszych powodow nie zagram, ale zycze powodzenia :)

Opublikowano

No coz, serwer wygladal fajnie, dopoki nie zobaczylem tych szarf i 55% na blok ciosu. Juz widac, ze bedzie to serw serii napyerdalamy skyllamy bo hit zaden nie wbije :yay: Co do nowosci - jezeli chodzi o serwery pvp to zamiast pakowac te gowniane szarfy mogliscie dodac 6 bonus i 4 kd, wojny na pewno mialyby o wiele wiecej uroku + z tymi wartosciami kd napierdzielanie sie w miescie z kim popadnie nie bedzie utrudniane przez ciagla zmiane miecza z kd pod dana klase(4 klasy i 3 kd to 4 miecze z rozna konfiguracjakd). Z dwoch pierwszych powodow nie zagram, ale zycze powodzenia :)

Dziękujemy za opinie, jest to serwer dopiero w fazie beta testów, gdzie będziemy testowali pvp, nie chcemy żeby to wyglądąło właśnie tak jak to przedstawiłeś.

Główny dylemat był właśnie z bonusami do pvp, wszystko się może zmienić.

Mamy nadzieję że w finalnej wersji, czyli już po beta testach i wprowadzonych zmianach, jednak zachęcimy Cie do gry.

Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Kolejny easy s**t ludzie czy wy nie możecie zrobić jakiegoś mediuma? cały czas jak wychodzą serwery to kolejne easy scierwa

Nie polecam..

Opublikowano

Kolejny easy s**t ludzie czy wy nie możecie zrobić jakiegoś mediuma? cały czas jak wychodzą serwery to kolejne easy scierwa

Nie polecam..

Nie polecasz bo typ easy, wiele osób lubi serwery easy, ale to nie powód żeby się zachowywać jak jakieś dziecko i od razu pisać że "s**t" czy "ścierwo".

ło k***a ale prezka wyjebana w kosmos

Dzięki, prezentacja wykonana przez L&A, a sklejona przez Igreka :)

Opublikowano

Czytam sobie prezentacje wszystko ładnie, pięknie a tu nagle koniec? Mam wrażenie jakby to byla 1/3 prezentacji. Bo naprawdę ładnie zaczęta ale malo tego. Nie polecam bo szybko sie znudzi.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Fajna zapowiedź, jeśli będzie jakaś reklama i na tej becie wszystko ogarniecie to może wyjdzie dobry serwer :P

Opublikowano

O serwerze dowiedziałem się kilka dni przed wrzuceniem prezki na mpc. :D

Wpadnę, powo.

Dziękujemy i zapraszamy.

Czytam sobie prezentacje wszystko ładnie, pięknie a tu nagle koniec? Mam wrażenie jakby to byla 1/3 prezentacji. Bo naprawdę ładnie zaczęta ale malo tego. Nie polecam bo szybko sie znudzi.

Jeśli dobrze czytasz to masz na końcu taki magiczny napis, że nie jest to finalna prezentacja, do końca bety dużo może się zmienić.

Dobry powód by niepolecić, ale cóż, niektórzy tak mają.

Fajna zapowiedź, jeśli będzie jakaś reklama i na tej becie wszystko ogarniecie to może wyjdzie dobry serwer :P

Wstępne rozmowy na temat zapowiedzi u Youtuberów są prowadzone, zobaczymy, postaramy się by reklama była i beta przebiegła pomyślnie.

Zapraszamy wszystkich na forum, gdy wybije 100 użytkowników to wleci jakiś mały konkursik :)

Zamknięta beta rusza już dziś.

Opublikowano

O serwerze dowiedziałem się kilka dni przed wrzuceniem prezki na mpc. :D

Wpadnę, powo.

Dziękujemy i zapraszamy.

Jeśli dobrze czytasz to masz na końcu taki magiczny napis, że nie jest to finalna prezentacja, do końca bety dużo może się zmienić.

Dobry powód by niepolecić, ale cóż, niektórzy tak mają.

Wstępne rozmowy na temat zapowiedzi u Youtuberów są prowadzone, zobaczymy, postaramy się by reklama była i beta przebiegła pomyślnie.

Zapraszamy wszystkich na forum, gdy wybije 100 użytkowników to wleci jakiś mały konkursik :)

Zamknięta beta rusza już dziś.

To teraz widze większość tak ma, że pisze na końcu magiczną formułke "to nie jest cała prezentacja" to po jaką holere wstawiać ją w ogóle? Widzę, że tzw. "pierwsze wrażenie" jest wam obce. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dziękujemy za opinie, jest to serwer dopiero w fazie beta testów, gdzie będziemy testowali pvp, nie chcemy żeby to wyglądąło właśnie tak jak to przedstawiłeś.

Główny dylemat był właśnie z bonusami do pvp, wszystko się może zmienić.

Mamy nadzieję że w finalnej wersji, czyli już po beta testach i wprowadzonych zmianach, jednak zachęcimy Cie do gry.

Dziękuje i pozdrawiam.

Jak naprawicie to z blokiem (a chyba raczej naprawicie), zamienicie szrfy na 6b/4kd i zamienicie zbroje miejscami na max lv i przedostatnia to jestem wasz :v (te zielone prezentuja sie lepiej niz te ostatnie, skad je w ogole wytrzasneliscie? :) )

Opublikowano

Muszę przyznać że sety są naprawdę kozackie,

tylko czuję niedosyt z tą prezentacją, no ale doczytałem że to nie jest wersja finalna.

Czekam, czekam, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam i życzę jak najmniej problemów w trakcie bety :)

Jestem zainteresowany serwerem, i czekam na więcej.

Opublikowano

Muszę przyznać że sety są naprawdę kozackie,

tylko czuję niedosyt z tą prezentacją, no ale doczytałem że to nie jest wersja finalna.

Czekam, czekam, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam i życzę jak najmniej problemów w trakcie bety :)

Jestem zainteresowany serwerem, i czekam na więcej.

Po to się robi zapowiedzi, by przyszli gracze sprawdzili i czuli niedosyt, taką chęć wejścia na serwer.

Do oficjalnej prezentacji na pewno zostanie tutaj troszke rzeczy uzupełnionych.

Zapraszamy na forum :)

Z*******y zagram

Dziękujemy, zapraszamy

ile absa?

15%, jest napisane w zapowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...