Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Sivir

Proceder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sivir od reworka który był już dawno jest świetnym championem na soloq. Jej tarcza daje możliwość przejścia pasywnie lub agresywnie przez laning phase, według stylu stosowanego przez gracza. Jej ultimate jest jednym z najlepszych skillów w grze biorąc pod uwagę soloq. Pozwala na bardzo dobre pozycjonowanie i kite'owanie przeciwników. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Sivir jest dobra do 30minuty mecze koncza sie przed 30minuta (wiekszosc)

wiekszosc adc jest dobra w late a sivir w early mid dlatego jest dobrym wyborem ;)

Opublikowano

Tymbardziej że teraz zadaje crita z W i jeśli wejdzie na 1 to kolejne też :)

To przede wszystkim, w late robi strasznie dużo jak odpali R, W, porzuca tymi rykoszetami w walce, które poodbijają się krytycznie.

Opublikowano

Sivir jest dobra do 30minuty mecze koncza sie przed 30minuta (wiekszosc)

wiekszosc adc jest dobra w late a sivir w early mid dlatego jest dobrym wyborem ;)

Sivir to late game adc.

Dlaczego? bo jej W od nie dawna bije krytycznie, jak juz kupimy ie, statikka i essence reaver to mamy 70 % krytyka i krytyki 250% i tu sie zaczyna miazga w team fightach.

Opublikowano

Zawsze mi sie wydawalo ze jest slaba w late bo zawsze ja kladlem adc vs sivir

mozliwe ze cos sie zmienilo ale watpie kiedys widzialem strone gdzie bylo "Game Duration" chyba league of graphs jutro sorawdze i napisze

Opublikowano

Zawsze mi sie wydawalo ze jest slaba w late bo zawsze ja kladlem adc vs sivir

mozliwe ze cos sie zmienilo ale watpie kiedys widzialem strone gdzie bylo "Game Duration" chyba league of graphs jutro sorawdze i napisze

Sivir nie jest championem 1v1, jest to adc pod tf bo robi duzo dmg aoe, ma ulta ktory przyspiesza team i tarcze ktory prawie nic nie daje w walce z adc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...