Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Ilość expu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zrobić smurf konto i interesuje mnie czy większa ilość expów jest na botach przy wygranej czy większa na normalu przy przegranej oraz w obu przypadkach wygranych .

Opublikowano

^ ? xD

Po przegraniu na normalu więcej expa jest, ale to i tak bez sensu bo zagrasz tak z 10 meczy i ban :v

Opublikowano

^ ? xD

Po przegraniu na normalu więcej expa jest, ale to i tak bez sensu bo zagrasz tak z 10 meczy i ban :v

bany się posypały ? ;c

Opublikowano

^ ? xD

bany się posypały ? ;c

Po meczu na normalu zapuszczając bota dostaje się po ~3 raporty za cheaty więc szybko można bana wyłapać 

Na medium botach polecam  B)

Opublikowano

^ ? xD

bany się posypały ? ;c

Po meczu na normalu zapuszczając bota dostaje się po ~3 raporty za cheaty więc szybko można bana wyłapać 

Na medium botach polecam  B)

dobra zmieniłem na medium bot wydaje mi się że tutaj ludzie raczej mają wywalone także powinno być na chilku xD Najlepsza jest moja nami full ad xD

Opublikowano

1-10 - boty poczatkujace

10-30 - boty zaawansowane

Od 20 poziomu za grę na boty będziesz dostawał mniej expa, ale jak to mówi ruskie przysłowie "Wolniej pojedziesz, dalej zajedziesz".

Lepiej grać cały czas na boty - będziesz grał na normalach -> reporty -> ban nawet przed 30tym.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

1-10 - boty poczatkujace

10-30 - boty zaawansowane

Od 20 poziomu za grę na boty będziesz dostawał mniej expa, ale jak to mówi ruskie przysłowie "Wolniej pojedziesz, dalej zajedziesz".

Lepiej grać cały czas na boty - będziesz grał na normalach -> reporty -> ban nawet przed 30tym.

Expię 3 konta  na medium botach i teraz złożyło mi się tak że grają razem we 3 cały czas .Zastanawia mnie czy przy 5 botach nie łączyło by full boty  boty co za tym idzie szansa na ban była by równa 0 

Opublikowano

Po kilku meczykach się wszystko ogarnie i nie będą grać razem więc i tak jest szansa na bana :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...