Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC 4 Black Flag - instalator nie znajduje pliku.

Bananos12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zainstalowaniem AC 4 black flag. Problem polega na tym ze gdy wkladam plyte nr1 to instaluje sie do momentu gdy trzeba wlozyc 2 plyte jak wkladam , wybieram folder i klikam OK to wyskakuje , ze  plik "setup-2a.bin nie został znaleziony na dyskietce. Prosze wybrac własciwa dyskietke lub inny folder.

wie ktos o co chodzi?     Assassin jest orginalny

Budowniczy
Opublikowano

Uważam, że po prostu płyta jest popsuta, skoro piszesz, że kręci się z początku szybko, a później zwalnia. Raz miałem taką sytuację i wynikało to z uszkodzenia płyty.

Budowniczy
Opublikowano

Nic nie wiadomo, to może nawet zależeć od twojego systemu. Polecam ci pobrać program CCleaner i przeskanować rejestr.

Opublikowano

Faktycznie opcja ze skopiowaniem gry na dysk może zadziałać (raz tak miałem z jakąś płytą z cdaction). Jeśli to nic nie da, to płyta po prostu jest zepsuta. Nic z tym nie zrobisz. Podobno są jakieś sposoby naprawy płyty, ale wątpię, żeby to coś dało. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...