Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzenie i wchodzenie do kolejki - czy coś daje?

Ellaey420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mianowicie się zastanawiam jak czekamy np 10min na znalezienie gry (rankeda) i wychodzimy z kolejki i dajemy jeszcze raz czy to coś daje prędzej znajdziemy grę czy wręcz odwrotnie.

Moim zdaniem raczej nie ma to znaczenia

Opublikowano

Musi coś dawać skoro stosują to znane osoby i polecają to jako metodę na szybsze rozpoczęcie rozgrywki, mi samemu dawało to szybsze znajdowanie gry więc jest coś na rzeczy.

Opublikowano

to raczej nic nie daje, bo nie wiesz czy jak anulowałes kolejke to po 30 sekudnach nie znalazlo by ci gry ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

To jak ruletka jak ma znaleźć to znajdzie czasami może się wydawać że szybciej bo np. anulujesz po 10 i czekasz minute i ci znajduje A mogłoby by też znaleźc po tych 11 minutach bez wychodzenia.

Specjalista
Opublikowano

Często kiedy mam kolejkę około 10minut, to kiedy wyłączę i włączę, grę znajduję mi błyskawicznie, nie jestem pewny czy to kwestia przypadku, czy system dobierania działa w trochę dziwny sposób

Opublikowano

Bardzo często to stosuje, np. raz wyszukało grę ale ktoś nie zaakceptował to resetuje wyszukiwanie meczu, bo czasami można i 15 minut czekać bez skutku. 

Opublikowano

Zdecydowanie to działa. Po siedzeniu w queue przez 10 minut zawsze resetuje i w ciągu minuty wyszukuję gry. Nie wiem jak to działa ale jednak to nie jest głupie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To samo co wyżej, jak wskazuje mi już ponad 10 minut i zrestartuje to bardzo często gra dobiera po 2 minutach.

49yxrs.png

Opublikowano

Raz z kumplem duo graliśmy, w kolejce ok. 15 minut siedzieliśmy, anulował, wszedł ponownie; insta gra :P Możliwe że ten 'nowy system dobierania' coś szwankuje.

Opublikowano

Raczej na pewno działa ale wydaje mi się że jest to coś imo takiego że czekasz 10 min i masz już podobieranie top/mid/jng/adc i szuka supporta a np. wyjdziesz i wejdziesz i tam w wrzuca cie do teamu gdzie już jest support np. duo etc. a wtedy wiadomo.... oczywiście są to tylko moje domysły ale wydawałoby się to logiczne dlaczego czasem krócej szuka jak anulujemy kolejke i znowu wejdziemy ^>^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...