Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rada - jak wyjść z golda?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

help ja juz nie wytrzymuje na tych rankedach dzis 4 przegralem pod rzad przez idiotow po prostu nie wyrzymuje psychicznie jak 2 przegram to spadne do g5 4x co radzicie zrobic zeby jakos wyjsc z tego golda ?

Opublikowano

Po pierwsze, przestań tilt'ować, flame'ować i różne typu sprawy związane z agresją. Bądź pozytywnie nastawiony do gry i próbuj podnosić morale sojuszników.

Po drugie, patrz na to jak grasz, oglądaj swoje mecze i patrz co robiłeś źle. Kiedy widzisz jakiś błąd który popełniłeś zapamiętaj go i na następny raz już go nie rób.

Po trzecie, champion pool. Niby mówi się, że granie jednym championem pozwoli Ci na lepsze wymasterowanie jednej postaci ale lepiej mieć większy champion pool i dostosować się do team'u.

Po czwarte, mamy dynamic queue. Graj ze znajomymi którzy dobrze ogarniają tą grę i jeśli wasza komunikacja stoi na dobrym poziomie to wasze dywizje też będą lepsze.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie graj w amoku, bo to bardzo negatywnie odbija się na rozgrywce. Wyjdziesz z golda i myślisz, że w platynie jest lepiej? :p Graj ze znajomymi, chociażby nawet duo. Nie obrażaj, itd. @Ketti wszystko napisał. Może zrób sobie przerwę od rankedów? Pograj aramy i normale dla rozluźnienia, polepszenia umiejętności ;) 

Opublikowano

Ostatnio mam to samo, w poprzednim sezonie bylem w platynie teraz gold 2, bylem w 1 ale spadlem ;/

Czasem na gry nie mamy wiekszego wplywu , ja w ostatnioch grach czesto trafiam na ludzi ktorzy moze i radza sobie z gra ale totalnie nie ogarniaja jak poruszac sie po mapie np 3 gosci idzie to wyczyszczenia jednej fali na bocie a w tym czasie przeciwna druzyna pcha turret na midzie...  Nie ma na to rady, po prostu musisz grac , jesli rzeczywiscie zaslugujesz na wyzsza dywizje w koncu z czystej statystyki wbijesz ja :) ale czesem to trwa,,,

u1lc.png
Opublikowano

No niestety mi często trafia po prostu debili, którzy spamują bez sensu na czacie zamiast się na grze skupić :D Wczoraj trafił mi się typ o nicku krzysiupvp koleś z 10 lat max, angielski na poziomie ziemniaka od początku pisał rzeczy  typu raport top mid and raport bot i tak przez calutką grę. Kolesia nidalka rozgromiła w jungli :D Jak dla mnie powinni robić jakieś ograniczenia wiekowe co do gier, albo zrobić tak jak w Korei niektóre gierki że na dowód cię rejestrują czy jakoś tak :p Próbuj dalej, jedyne wyjście.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Wpisz na start /mute all

wstawiaj wardy enemy jungla baron drake czesto debile jak maja malo hp robia blue red itp wtedy ty idziesz np z mida do nich i masz darmowego killa a w goldzie tak samo jak w bronzie 0 ss 0 ping :D

(ja nigdy nie wyszlem z golda)

Opublikowano

Wpisz na start /mute all

wstawiaj wardy enemy jungla baron drake czesto debile jak maja malo hp robia blue red itp wtedy ty idziesz np z mida do nich i masz darmowego killa a w goldzie tak samo jak w bronzie 0 ss 0 ping :D

Porada dt. wyjścia z golda udzielona przez brąza/silvera...... Co do tematu to nie ma jakiejś porady po prostu musisz skupić się na grze i grać swoje nie zwracać uwagi na to co piszą ja aktualnie mam g2 (zeszły sezon p2) i chyba znowu zacznę grać rankedy ale po prostu graj swoje 2 najlepsze role i ogranicz się do 5-6 championów którymi grasz najlepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...