Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True full screen - jak włączyć + tip odnośnie gem socketu

Niktos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jak zapewne wiecie gra nie działa w full screenie tylko w windowed "bez rogów" aby to obejść trzeba podczas wybierania postaci lub loading screena wcisnąć Alt + Enter.
U siebie zauważyłem, że gra działa stabilniej.

Na 20 lvlu po ulepszeniu broni bronią z blackram narrows dostajemy 3 socket, kupujemy gem hammera (~ 3 gold) i robimy 4 slot. Dzięki temu zaoszczedziemy troche kasy, ponieważ koszt wyrobienia 4 socketu wzrasta z ulepszeniem broni.  Na Mojej głownej postaci jest to 5 gem hammerów + 2 golda.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Właśnie, wytłumacz mi do końca jedną rzecz z tymi Gem Hammerami. Gdzie mamy broń z Blackram Narrows z 3 slotami, to by odblokować kolejny potrzebny nam jest 1 Gem Hammer czy więcej? Zawsze gdy zakładam nową postać i wiem, że będę nią grać dłużej to na start odblokowuje od razu wszystkie sloty.

maybenow.png

Opublikowano

Właśnie, wytłumacz mi do końca jedną rzecz z tymi Gem Hammerami. Gdzie mamy broń z Blackram Narrows z 3 slotami, to by odblokować kolejny potrzebny nam jest 1 Gem Hammer czy więcej? Zawsze gdy zakładam nową postać i wiem, że będę nią grać dłużej to na start odblokowuje od razu wszystkie sloty.

Po transformacji odblokowuje się 3 slot i wtedy najlepiej dać tego gem hammera, koszt to 2-5 coppru i 1x gem hammer. Ja już na moim 45 warlocku potrzebuje 5 gem hammerów i 2 golda. Jak masz 4 socketu na gemy to nawet jak transformuujesz to socket zostaje, robisz wcześniej masz do końca gry.

Opublikowano

Łatwo powiedzieć, tylko skąd ja na 21 lvl [aktualnie taki mam :D] wezmę Ci 3 czy 4 golda, o to jest pytanie drodzy Panowie i Panie!

Opublikowano

No nie łatwo, ale nigdzie nie pisałem, że będzie łatwo :) Wystarczy mieć 1 postać na 45 lvlu i zrobić dayli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...