Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerwa od lola.

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam.

Zamierzam zrobić sobie przerwe od lola, bo mnie to zaczyna wkurwiać, grałem w csa, straciłem skilla i gram jak brąz 5.

Chciałbym sobie zrobić przerwę pare/parenaście dni i po przerwie zacząć grę od nowa na luzie z boostami, oraz z ruchomą kamerą.

Czy taka przerwa może mi coś dac?

Bo czuje, że potrzebuję takiej przerwy, bo sie wkurwiam jak coś mi nie wyjdzie, wychodze z meczów itp.

Opublikowano

Właśnie ściągam lola po prawie miesięcznej przerwie i czuje się dobrze, nie jestem już toksyczny i mój skill w innych grach się polepszył. Więc polecam odpuścić Ci kilka tygodni gry w ten syf

Opublikowano

Scrackuj sobie stardew valley i popykaj. Sam nienawidze pikselowych gier i nie gram w takie ale znajomi mnie zachecili i w 3dni mam 25h ubite :D wciaga i pozwala zapomniec o gownie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Przerwa zawsze daje efekt, zwłaszcza, że sam czujesz jak się wypalasz. Ja miałem tak z CS'em - no life i po pewnym czasie nawet bot potrafił mnie ubić, przeszedłem na lola i teraz łączę te dwie gry, czasem pogram jeszcze w Metina czy Flat Out'a, żeby nie wpaść w monotonię.

Opublikowano

Jak najbardziej taka przerwa jest przydatna. Oczywistym jest, że twoje umiejętności mogą lekko spaść ale ważna jest twoja mentalność. Po takie przerwie znów chce się grać, myślisz bardziej trzeźwo, zwracasz na więcej rzeczy uwagę. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...