Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Licencje - dyskusja

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak każdy z właścicieli serwerów teamspeak3 oczywiście tych z oryginalnymi licencjami wie że cracków jest co raz wiecej.

Dodam że nie przeszkadzają mi te serwery, jednak gdy już cebule które zaczynają się chwalić jaki to serwer nie mają, reklamować się na forach itp to już mnie zaczyna denerować.

Myślą że mogą sobie robić co chcą, chwalą się że serwera nigdy nie zamkną itd.

Tutaj składam prośbę dla administracji i moderatorów działu TeamSpeak3 aby publikacje, prezentacje serwerów z crack licencjami były usuwane lub nie dopuszczane.

Przypuszczam że 80% osób udzielą się na ten temat negatywnie bo większość właśnie z takich licencji korzysta.

Napiszcie co o tym myślicie.

Opublikowano

Osobiście twierdzę, że jest to zbędne, bo zniknie ponad 50 - 60% serwerów.

W dodatku co Tobie to przeszkadza, że ktoś używa pieprzonego cracka?

Teamspeak sam na to pozwolił i niech sobie sami z tym radzą, a forum nic do tego nie ma.

Pozdrawiam.

ps. Popraw trochę błędów.

Opublikowano

Od kiedy ktoś jest zobowiązany do potwierdzania abyś nie był urażony tymi prezentacjami serwerów... Nie pasuje ci jeden serwer to go zgłaszaj.

A co do crackowanej licencji to sam teamspeak współpracuje z r4 albo z osobami które crackuja serwery. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta - podczas takiego crackowania dużo osób może znaleźć błędów dzięki czemu można crashowac aplikacje.

Zbędny pomyśl.

Opublikowano

Dokładnie, KlassKai najwidoczniej sam z takowej licencji korzystasz :) A i owszem przeszkadza mi, nie będą jakieś pseudo serwery reklamować gówna na które nie mają hajsu. Jest dużo osób które mają dobre serwery, dbają o nie, nie oferują pierdolo**** crack licencji twierdząc że mają licencje AAL. Niech już sobie siedzą na tych crackach ale osoby które już zaczynają wrednie i nachalnie reklamować to przesada ...

Opublikowano

Przynajmniej jakieś gówniane serwery nie będą zaśmiecać forum lepiej żeby było parę porządnych serwerów niż xxx które mają po 10/20 osób. Może w końcu to się zmieni i teamspeak zacznie robić coś z tymi crack licencjami wtedy było by pięknie ehh :>

@KlassKai..

Przeszkadza ty musisz płacić za licencję a ktoś ma za darmo i śmieje Ci się w twarz to nie jest fajne 

A co mnie ma interesować ktoś?

Mam swoje życie, swoje cele, a najwidoczniej wasze życie jest zbyt nudne, więc będziecie ingerować w innych.

Cracki są i zawsze będą.

Dokładnie, KlassKai najwidoczniej sam z takowej licencji korzystasz :) A i owszem przeszkadza mi, nie będą jakieś pseudo serwery reklamować gówna na które nie mają hajsu. Jest dużo osób które mają dobre serwery, dbają o nie, nie oferują pierdolo**** crack licencji twierdząc że mają licencje AAL. Niech już sobie siedzą na tych crackach ale osoby które już zaczynają wrednie i nachalnie reklamować to przesada ...

Ty i te Twoje teorie.
Mojej osobie nie przeszkadza nikt, a ten, kto chce reklamować niech próbuje śmiało, bynajmniej moi użytkownicy sami zgłaszają mi takie incydenty.
Wiele osób też ma serwer na crackowanych licencji i poświęca swój czas i zajmuje się serwerem lepiej niż ci, którzy płaca.
Pamiętaj to jest internet, a to, że nie korzystasz z cracka nie czyni Cię nikim lepszym, nie wszyscy posiadają odpowiednie zasoby pieniężne.
Sam osobiście nie mam takiej potrzeby, aby korzystać z cracków.
Opublikowano

Chodzi o to, że teamspeak nie przynosi zysków (profitów) z prowadzenia serwera i wiele osób konkuruje nie o zarobek, ale o ludzi.

Serwery nie będą zarabiać dużo, gdyż jest duża różnorodność tych serwerów i każdy potencjalny użytkownik może wybierać i szukać odpowiedniego miejsca dla niego.

Tutaj składam prośbę dla administracji i moderatorów działu TeamSpeak3 aby publikacje, prezentacje serwerów z crack licencjami były usuwane lub nie dopuszczane.

A może weryfikację dot. licencji [License Hosting Provider] w postaci zdjęcia z YATQA ??

Ceny licencji AAL nie są przystosowane na nasz rynek, gdyż 3/4 osób nawet nie zarabia najniższej krajowej.

@SirDanUK

Uważasz się za Elitę społeczną, która pije za naszę.. a my pijemy za swoje.

Z czym do ludzi?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Chodzi o to, że teamspeak nie przynosi zysków (profitów) z prowadzenia serwera i wiele osób konkuruje nie o zarobek, ale o ludzi.

Serwery nie będą zarabiać dużo, gdyż jest duża różnorodność tych serwerów i każdy potencjalny użytkownik może wybierać i szukać odpowiedniego miejsca dla niego.

Tutaj składam prośbę dla administracji i moderatorów działu TeamSpeak3 aby publikacje, prezentacje serwerów z crack licencjami były usuwane lub nie dopuszczane.

A może weryfikację dot. licencji [License Hosting Provider] w postaci zdjęcia z YATQA ??

Ceny licencji AAL nie są przystosowane na nasz rynek, gdyż 3/4 osób nawet nie zarabia najniższej krajowej.

@SirDanUK

Z czym do ludzi?

No i tutaj się mylisz :) płacę za wszystko nie tak jak inne bara** i cebule.. Wszystko za darmo chcą zdobywać. Niech się napracują to zobaczymy czy tacy mądrzy będą.

Nadal jestem za tym aby wyje** prezentacje crack licencji wystarczy że zrobią screena z licencją przecież nie muszą tutaj jej udostępniać :)

Opublikowano

@SirDanUK

Z czym do ludzi?

No i tutaj się mylisz :) płacę za wszystko nie tak jak inne bara** i cebule.. Wszystko za darmo chcą zdobywać. Niech się napracują to zobaczymy czy tacy mądrzy będą.

Nadal jestem za tym aby wyje** prezentacje crack licencji wystarczy że zrobią screena z licencją przecież nie muszą tutaj jej udostępniać :)

Kto tu się jak cebula zachowuje? Ktoś ma więcej od ciebie ludzi i leci na cracku, i to boli? Sprawdzanie serwerów, nie leży w roli MPCforum, od tego jest twórca aplikacji. Jest ładnie na stronie teamspeaka pomoc w której możesz zgłosić, że ktoś używa cracka. To nie nasza wina, że panowie z Teamspeaka mają głęboko w pompie czy jakiś serwer leci na cracku czy nie. Jak chcesz, idź sobie wylewaj smutki w rozmowie z jakże inteligentnym supportem, powodzenia. 

Opublikowano

Niestety, ale jakiekolwiek wymagania byśmy wytyczyli, to wszytko można podrobić.

Podobnie jest z serwerami Metin, Minecraft...

MPCforum, to forum i to co się dzieje poza nim, nie obchodzi Nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...