Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend Online 2 - Zostań pogromcą smoków!

venzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, Chcę się z wami podzielić ciekawa darmową grą MMORPG w która ostatnio pogrywam w wolnym czasie, mowa tutaj o Legend Online 2. Jest to gra na przeglądarkę więc nie trzeba nic pobierać czy instalować wystarczy tylko połączenie z netem.

Legend%2Bonline%2B2%2Bsocial%2Bmedia.jpg

Legend Online II to połączenie gry rpg ze strategią, podróżujemy po świecie w stylistyce średniowiecznego fantasy i walczymy z potworami nękającymi ludzkość, wszystko fajnie i ładnie wygląda jak na grę przez przeglądarkę i co najważniejsze jest niepowtarzalny klimat! Podczas eksploracji natkniemy się na towarzyszy którzy chętnie nam pomogą i wesprą nas w walce, do tego każdy z graczy otrzymuje własną osadę (miasto) którą może rozwijać i rozbudowywać.
Nie zabraknie również typowych rozwiązań ze świata klasycznych rpg-ów, mam tu na myśli zmianę, ulepszanie i modyfikacje pancerza broni i innych elementów ekwipunku.

Gra ma jeszcze kilka innych zalet o których mógłbym się rozpisywać, jednak ten wstęp miej więcej obrazuje jak ta gra MMO wygląda. Nie ma co dalej zanudzać, zainteresowanych odsyłam do większego opisu: http://www.kopalniammo.pl/p/blog-page_1.html

A dla tych którzy nie lubią czytać mam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=-wWvCH2x9-4

Gry MMO to moja pasja!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...