Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jhin czy NOWY?

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupić Jhina na ADC czy wstrzymać się i może poczekać na Aurelion Sola?

To zależy od tego jaki rol najwięcej grasz. Ja bym kupił Jhina tak szczerze. Moim zdaniem jedna z najzabawniejszych postaci w grze. Aurelion niby nowy niby to i owo ale meh, grałem nim trochę na PBE i nie jest taki zabawny, tylko wiesz, to moje zdanie, może później ty nim zagrasz i stwierdzisz że gówno prawda to co ci pisze. Do tego do Aureliona jeszcze trochę jest, 22 patch wychodzi i jeszcze będą czekać z aktywacja parę dni, licz jakieś półtora tygodnia + miej pod uwagą że pierwszy tydzien będzie kosztował 7800.  

Opublikowano

Z nowymi championami to wygląda tak, że często po ich wyjściu dostają jakieś zmiany, a co za tym idzie szkoda czasu na porządniejsze zapoznanie się z tą postacią. Proponowałbym na tą chwilę kupić Jhina, wydaje się już być dostatecznie zmieniony, a poza tym słaby to on nie jest. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To zależy od tego jaki rol najwięcej grasz. Ja bym kupił Jhina tak szczerze. Moim zdaniem jedna z najzabawniejszych postaci w grze. Aurelion niby nowy niby to i owo ale meh, grałem nim trochę na PBE i nie jest taki zabawny, tylko wiesz, to moje zdanie, może później ty nim zagrasz i stwierdzisz że g****o prawda to co ci pisze. Do tego do Aureliona jeszcze trochę jest, 22 patch wychodzi i jeszcze będą czekać z aktywacja parę dni, licz jakieś półtora tygodnia + miej pod uwagą że pierwszy tydzien będzie kosztował 7800.

Staram się nie ograniczać co do pozycji, ale gram wszędzie prócz supporta. W takim razie przekonałeś mnie, dzisiaj po szkole kupuje Jhina :D no i 7800 już mam nazbierane, ale i tak wydaje mi się że szkoda wydawać 1k więcej na nowo wydane champy

Z nowymi championami to wygląda tak, że często po ich wyjściu dostają jakieś zmiany, a co za tym idzie szkoda czasu na porządniejsze zapoznanie się z tą postacią. Proponowałbym na tą chwilę kupić Jhina, wydaje się już być dostatecznie zmieniony, a poza tym słaby to on nie jest.

No właśnie jak się trafi oglądać streamy to naprawdę potrafi zrobić zamęt. Kupuje Jhina, dzięki Wam za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...