Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Metina

Deja Vu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem ostatni raz w Metina kilka lat temu, jak weszła aktualizacja z tą alchemią smoczych kamieni :) Byłby ktoś w stanie opisać mi jakie zaszły zmiany/nowości/update'y od tego czasu aż do teraz :P ? Widzę że weszły jakieś szarfy nie szarfy ale ja się nie mogę w tym połapać xD A jak komuś się nie chce zbytnio długo pisać to mogę podać TS to pogadamy. Pozdrawiam :)

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Pl to śmiech na sali, nawet jeśli zdecydujesz się grać bez niego - co nie jest trudne jak zna się gre i ma się trochę czasu - to pl nawet po zignorowaniu tego itemshopu jest ubogi jeżeli chodzi o gameplay sto lat za ( :) ) innymi serwerami, ludzie tam grają w zdecydowanej większości z sentymentu.

Jak wyżej polecałbym World of Metin2 (priv) / metin2.sg (global) / metin2.co.uk (global)

A jeśli nie znasz języka angielskiego na poziomie komunikatywnym no to jedyne co pozostaje poczekać te nieszczęsne ~40 dni do startu antaris.pl

// edit literówka

Opublikowano

Poszukaj sobie dobrego priva albo jakiś wielojęzyczny.

...................\/...................

Opublikowano

No to w takim razie na PL napewno nie wrócę :) A może na privki :) ? Coś fajnego nowego na nich jest :P ?  Czytałem sporo o tym Antarisie i widać że zapowiada się ciekawie tylko że tyle tam jest tyle nowości że nie wiem czy się odnajdę ;D

Opublikowano

A może wystarczy że odpalisz byle jaki priv by pograć/poklikać chwile i Ci sie odechcę :). Zastanów sie nad tym 

Opublikowano

Polecam ci grę na serwerach prywatnych, rozgrywka tam jest wzbogacana o dungeony, większe max lvl'e, więcej setów itp.

Global schodzi na psy, zrobił się typowo pod IS, najpierw Yangi a teraz expbot ;/

I tak oto GF można powiedzieć że rozjebał mi moją grę dzieciństwa...

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Nie polecam PL'a. Zrąbali go na max'a po tych wszystkich dodaniach. Hajs już się nie zgadza,więc robią wszystko by $$$ wyciągnąć.

Polecam WoM2 coś jak PL,ale tu nie masz 2341 rzeczy nowych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...