Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dla was program którym "bawił się" MrCybucH...

program znalazłem w plikach znajdujących sie w tym temacie:

To jest ukryta treść, proszę

hmmm.. może mały ss?

vdsm.jpg

Dokładnie nie wiem do czego ten program służy ... ;x ( Sui napisał mi że to emulator plików pod windowsa :P )

Skan:

( wykrył jakieś 2 wiry ale wydaje mi się że one nie są zagrożeniem :P )

Download:

Jeżeli sądzisz że ten program może Ci się przydać daj + :P

3053080006.png

Opublikowano

jakiś program do edycji ?O_o widze napis npc może zchinszcza czy coś ;x narazie sie tym nie bawie jak pobiore pliczki serverowe to będzie buba ;d

Opublikowano

raczej to jakiś emulator do serva ;x... albo fake bo GA mrych +rain jest konto :) (chodzi mi o pliki serva z kontami;d)

Opublikowano

Sciągam

Kiedyś chciałem spolszczyć, ale żeby go polszczyć trzeba edytować obrazki :P

Więc troche zajmie :P

Pozdro ;D

Opublikowano

Link do wszystkich plików tego programu.

Skan, jakieś wiry, ale nie chcesz to nie ściągaj

Wg mnie, to nie jest żaden panel administracji.

Myślę, że to stary ExpBot:

1. ProYT(emu) - emu - emulator

2. Minimapka. Po włączeniu pewnie kolorowa i widać moby

3.

botr.jpg

4. Mapy (.bmp)

Na to, że to panel admina wskazuje tylko to, że jest dodane z plikami serwerowymi. No i zakładka NPC ale to może być jakaś funkcja w bocie;

@Noix Co Ty myślisz że ja na tym SS z palca wyssałem to tłumaczenie? -.- Wszystko ładnie przez nciku przerysowane :D Nadal nie przypomina Ci to ExpBota? :]

@uGorek1906 Hm? Nie za bardzo zrozumiałem. Coś w stylu MySQL to PostrgeSQL albo Oracle, executable odpada D:

@DOWN: Albo to i to i yanghack do tego.. xD Nie zapominaj że to chińskie. Tam może być wszystko :>

Opublikowano

Fajnie by było jak by ktoś to przetłumaczył :D Według mnie to jest ExpBot ale nie jestem pewny :) Może tak podsunąć to Andrzejowi?

PS ten program znajduje się oryginalnie w całym pliku ProYT(Emu).rar który tutaj wrzucę :

Skan :

W tym pliku jest wszystko z tym programem :D Ten plik oryginalnie znajdował się w plikach serwerowych od Rycha :)

PS2 w tym rarze znajdują się SS różnych mapek (oczywiście były tam oryginalnie ) Więc to może być ExpBot :D

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Fajnie by było jak by ktoś to przetłumaczył :D Według mnie to jest ExpBot ale nie jestem pewny :) Może tak podsunąć to Andrzejowi?

Heheh, expbota to nie przypomina wogóle...

Jak już coś to jest jakiś Panel GM'a

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

ale z was noobki :D

i jak sui powiedzial ze to emulator plikow pod windowsa to powiem szczerze ze zal mi go niby takie doswiadczenie z gra i mowi ze emulator x.X jest to stary chinski expbot nie wiem jak go uruchomic ale z kolega kiedys sie bawilismy to bylo jeszcze zanim jakikolwiek polski czy niemiecki serw powstal i myslelismy ze w tym mozna serwa postawic i to jakos uruchomilismy i jest to expbot kuba97x dobrze pokazal a to czarne z czerwona kropka to minimapa a poprawej te zakladki to np kupowanie potow zbieranie dropu itp gdyby nie byla to baaardzo stara wersja i by dzialala na jakims globalu to bym ja spolszczyl ale jak teraz dziala tylko na privach moze sciagne i pokombinuje ale nie sadze zebym go 2 raz odpalil (jak sie cos dowiem dam tuta)

29105455.jpg
Opublikowano

Program jest bardzo trudny do spolszczenia, dlatego narazie wstrzymuję prace nap projektem spolszczenia "ProYT"

#Up gadzam się jto jest Exp Bot :P

Piszew lvl :P

A więc to raczej nie jest potrzebne do serwera ;D

JEst emulator plików ale nie pamietam nazwy :PP

Opublikowano

ale z was noobki :D

i jak sui powiedzial ze to emulator plikow pod windowsa to powiem szczerze ze zal mi go niby takie doswiadczenie z gra i mowi ze emulator x.X jest to stary chinski expbot nie wiem jak go uruchomic ale z kolega kiedys sie bawilismy to bylo jeszcze zanim jakikolwiek polski czy niemiecki serw powstal i myslelismy ze w tym mozna serwa postawic i to jakos uruchomilismy i jest to expbot kuba97x dobrze pokazal a to czarne z czerwona kropka to minimapa a poprawej te zakladki to np kupowanie potow zbieranie dropu itp gdyby nie byla to baaardzo stara wersja i by dzialala na jakims globalu to bym ja spolszczyl ale jak teraz dziala tylko na privach moze sciagne i pokombinuje ale nie sadze zebym go 2 raz odpalil (jak sie cos dowiem dam tuta)

Co ty tak wskoczyłeś na Sui? I tak jest lepszy od Ciebie 100 razy... A co do tego bota może i prawda lecz nikt nie wie do końca..

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...