Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofonik niskobudżetowy usb

212Adi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuje mikrofonu który w cenie nie będzie przekraczał 150 zł. Koniecznie musi być to mikrofon USB ponieważ moja karta dźwiękowa w komputerze daje dupy i każdy mikrofon podłączony do Jacka emituje ogromne szumy.

Widziałem mikrofony firmy TRUST, ale zauważyłem że jakość jest dosyć słaba. Zauważyłem również mikrofon firmy SAMSON, jakość była dobra, ale przeraża mnie to jak małe jest to urządzenie i jak łatwo może mi się zepsuć.

Czy możecie mi polecić jakiś godny mikrofon który będzie przekazywał czysty dźwięk i nie będzie emitował żadnych szumów?

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano

No bo podlaczasz go pewnie do jakiejs starej integry, nawet na tanim xonarku byloby lepiej, do tej ceny jest bardzo dobry samson go mic, nie zawiedziesz sie.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

No bo podlaczasz go pewnie do jakiejs starej integry, nawet na tanim xonarku byloby lepiej, do tej ceny jest bardzo dobry samson go mic, nie zawiedziesz sie.

Ok rozumiem, a jak jest z wytrzymałością tego urządzenia? Tak jak mówiłem jest ono dosyć małe a moje stare mikrofony kończyły swój żywot na wiele sposobów :D

Opublikowano

Dobrze wykonany, wedlug mnie moglby miec glebiej troche port, zeby wtyczka tak nie wystawala.(troche koloryzuje, ale taki maly szczegol ode mnie). Jedynie on jest jakby na takiej kulce, no i ona po czasie sie wyrabia i jak podepniesz kabel to juz nie stoi tak twardo, ale to nie znacza, ze opada oczywiscie calkiem.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...